Nov 5, 2011

tesco choice :)

hey, assalamualaikum semua!
hari neh cik aien keluar with adek num 2 ng 3 n mama.
abah tadak. abah pi carik lembu untuk korban besok. :)
so, kalau abah ada nanti mesti dia takmaw tunggu lama-lama kan kan ?
so, kita enjoyyy! :)
di tesco choice :)
pilihan hati :D
mama cakap kul 9 pagi nak pi. kalau siap lambat tinggai ja. :D
haha, teruih siap pa lagi. sebab pakai shawl. kekeke. mama perli ehhh. -.-' hee
so, dah siap :)
tapi mama cakap nk pi beli santan jap kat market . so sementara tunggu tuh. 
for you ahmadshahir :)
so , mama sampai ! yeahh!
 halamak! ada pengacau lah , heyy mokcek neh.
saya dah siap :)
mama serius bawak kereta :)
masuk tesco. 
pi tengok baju2 siam yang comei !
hee suka! walaupun baju siam. sedangkan semua sama ja. betoi dak :) 
so, dapat baju RAYA! thankyou mummy <3 , tak leh letak lagi dalam neh. suprise ya :)
tunggu raya haji neh.
so, lepaih tuh teruih masuk dalam tesco pi kat foodcourt. sebab kelaparan gila.
bukan mama tak masak, mama puasa lah. siann mama.
letih pulak kan.
tapi takpa, enjoy je :)
adek cek neh suka sangat wat muka comei dia *p/s:comel lah sgt. :D
neh adek num 3. dah besaq dah. darjah 4 nk lagi suap suap neh.
tapi tak pe lah. lama tak jumpa kan. susah nk tengok kak aien dia balek. 
:D
mama tadak. dia pi tengok majalah kat kedai popular. mama kan puasa :)
so, lepaih makan2 sambil seronok-seronok amek gambaq mama mai.
so masuk dalam tesco.
domo kunkun :D
sempat amek gambar adek esah je. cuz suruh adek amek. habes semua rosak gambar.
adoy -.-'
pastuh beli baju kat adek num dua tuh. nak sangat kan. sonok dia!
lepas habes beli barang rumah yang banyak tuh, teruih balek. cuz berat sangat barang.
plastik pulak tadak. haish!
so.. balek :)
selamat hari raya aidil adha 
thanks reader :)

2 comments:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com