Jan 27, 2014

SYRIA PROJECT I

ASSALAMUALAIKUM.
hai semua orang.
SYRIA PROJECT IN DA HOUSE
all RM20 (includepostage)
only SYRIA di luar. anak tudung not include. 

CODE: DARKBLUE


 CODE: LIGHTBLUE


CODE: DARKPURPLE


 CODE: LIGHTPURPLE


CODE: DARKTURQOISE


CODE: LIGHTTURQOISE


CODE: DARKPINK


 CODE: PINK


CODE: DARKGREEN


CODE: LIGHTCHOCLATE


CODE: MUSTARD
boleh tengok labuh syria neh.
tutup dada.
freesize :)


CODE:  PEACH
thankyou jurukamera & AMIRA :)
my exscholl.
visit page- SIBLINGBATCH
fb- ZACKASH

MUDAH&SIMPLE
so bagi ceq la Syria neh paling simple sangat nak pakai.
MUDAH GILER.COM
TAPI, memang ceq minat giler SHAWL.
ramai yang minat Shawl kan. mustahil lah tak minat.
Syria yang ceq nak jual neh kain LYCRA taw.
not cotton.
cotton cepat kedut. sebab ceq dah beli ceq taw ler.
LYCRA neh kain dia lembut & sejuk
*macam best jer macam best jer.
hihi.
seriusly tak tipu. 
sebab ceq suruh kawan sekolah ceq neh test my syria.
and dia cakap > SELESA GILER !!!
so kaler yang atas neh adalah kaler yang ceq suka.
eh dak la. kaler yang cantik la daripada pandangan ceq 
korang boleh jer pilih kaler yang korang minat/ 
yang korang takde lagi kaler tu ke.
warna warni ler wonderfull.
eh merapu pulak ye aiennadea neh haishh.
sebenarnya ceq suka tengok orang pakai syria neh.
cantik kan dorang pakai Syria :)
dear akak-akak, adik nak pinjam gambar kejap.
hihi




ceq tengok depa pakai macam comel jer.
so ceq try. eh, comel la pulak. hihi.
masa kerja klinik ceq selalu pakai syria jer.
senang. tapayah nak berpin banyak sangat.
sebab nak solat nanti susah & lambat pulak nak masuk kerja balik.
so, ceq try jual syria yang di luar dulu.
anak tudung syria tu korang boleh orde tapi lambat sikit.
sebab tak banyak choice & limited.
:)
BERMINAT ?
boleh INBOX di page ceq AIENNADEABLOGSPOT
OR
WECHAT ME: aiennadea
BANKING CIMB & MAYBANK ONLY :)

4 comments:

  1. well.. well kak aien. smakin brjya the syria project.. haha.. i will be ur customers again.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okey dear. nanti jangan lupa pos gambaq pakai tudung syria tu taw ;)

      Delete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com