Jan 27, 2014

SYRIA PROJECT I

ASSALAMUALAIKUM.
hai semua orang.
SYRIA PROJECT IN DA HOUSE
all RM20 (includepostage)
only SYRIA di luar. anak tudung not include. 

CODE: DARKBLUE


 CODE: LIGHTBLUE


CODE: DARKPURPLE


 CODE: LIGHTPURPLE


CODE: DARKTURQOISE


CODE: LIGHTTURQOISE


CODE: DARKPINK


 CODE: PINK


CODE: DARKGREEN


CODE: LIGHTCHOCLATE


CODE: MUSTARD
boleh tengok labuh syria neh.
tutup dada.
freesize :)


CODE:  PEACH
thankyou jurukamera & AMIRA :)
my exscholl.
visit page- SIBLINGBATCH
fb- ZACKASH

MUDAH&SIMPLE
so bagi ceq la Syria neh paling simple sangat nak pakai.
MUDAH GILER.COM
TAPI, memang ceq minat giler SHAWL.
ramai yang minat Shawl kan. mustahil lah tak minat.
Syria yang ceq nak jual neh kain LYCRA taw.
not cotton.
cotton cepat kedut. sebab ceq dah beli ceq taw ler.
LYCRA neh kain dia lembut & sejuk
*macam best jer macam best jer.
hihi.
seriusly tak tipu. 
sebab ceq suruh kawan sekolah ceq neh test my syria.
and dia cakap > SELESA GILER !!!
so kaler yang atas neh adalah kaler yang ceq suka.
eh dak la. kaler yang cantik la daripada pandangan ceq 
korang boleh jer pilih kaler yang korang minat/ 
yang korang takde lagi kaler tu ke.
warna warni ler wonderfull.
eh merapu pulak ye aiennadea neh haishh.
sebenarnya ceq suka tengok orang pakai syria neh.
cantik kan dorang pakai Syria :)
dear akak-akak, adik nak pinjam gambar kejap.
hihi




ceq tengok depa pakai macam comel jer.
so ceq try. eh, comel la pulak. hihi.
masa kerja klinik ceq selalu pakai syria jer.
senang. tapayah nak berpin banyak sangat.
sebab nak solat nanti susah & lambat pulak nak masuk kerja balik.
so, ceq try jual syria yang di luar dulu.
anak tudung syria tu korang boleh orde tapi lambat sikit.
sebab tak banyak choice & limited.
:)
BERMINAT ?
boleh INBOX di page ceq AIENNADEABLOGSPOT
OR
WECHAT ME: aiennadea
BANKING CIMB & MAYBANK ONLY :)

Jan 24, 2014

NEW ITEMS II

ASSALAMUALAIKUM.
NEW ITEMS yang kedua mai dah.... yeayy!
finally, alhamdulillah ada masa jugak nak menaip menulis di sini.
hiks. macam poyo jer >.<

PARIS01
AVAILABLE
kain jeans 
RM20 (include postage)


PARIS02
AVAILABLE
kain jeans
RM20 (include postage)


SG01
AVAILABLE
kain jeans
RM20 (include postage)
SG - SINGAPORE :)


 SG02
AVAILABLE
kain jeans
RM20 (include postage)
SG - SINGAPORE :)

NY01
AVAILABLE
kain jeans
RM20 (include postage)


CAT01
AVAILABLE
kain jeans
RM20 (include postage)

macam comel jer. macam cantik jer.
hikhihi.
BERMINAT boleh PM di fb/wassap ceq taw.
selamat berSHOPPING di sini :)



Jan 16, 2014

MINI PLUS CUTE

ASSALAMUALAIKUM :)
harineh ceq nak testing testing jap.
ceq ada jumpa benda cute neh.
nak bagitaw pun taktaw.
pencilbox/purse/letak fon pun boleh.
tapi memang comel lah.
so, NEWITEMS yang ceq nak try jual.
ada ke orang yang berminat ?
tengok-tengok dulu :)


AVAILABLE
CODE: MC01
colour: YELLOW
RM6 (not include postage)
cute kan ? hiks.


AVAILABLE
CODE: MC02
colour: PINK + PEACH
RM6 (not include postage)
kaler neh kaler febret ceq :)


AVAILABLE
CODE: MC03
colour: cream
RM6 (not include postage)
ada satu je corak gajah neh.
dah habis dah. tinggai yang neh ja.
comel kan? bunga inggeris.


AVAILABLE
CODE: MC04
RM6 (not include postage)
colour: orange + pink
neh boleh buat purse/pencilbox


AVAILABLE
CODE: MC05
RM6 (not include postage)
colour: pink + white
boleh buh powerbank/purse/pencilbox.

insyallah colour lain akan datang.
kalau berminat boleh PM di facebook/blog.
whatsapp sini 0135168826

thankyou.

Jan 15, 2014

PRELOVED III

ASSALAMUALAIKUM.
*tak jawab dosa kalau jawab sayang :') hiks.
hai semua... sihat ?
harineh ceq nak PRELOVED lagi.
hihi. haritu ada cuti panjang sempat la mengemas bilik.
banyak baju yang dah ketat+singkat.
mungkin ceq dah semakin berisi plus tinggi kot.
hihi. *perasan sat.
tinggi pun 152cm. berat dah 45kg.
tudiaa. malu malu malu.
sambungan dari PRELOVED I & PRELOVED II.
ada lagi yang AVAILABLE.
kalau berminat boleh PM ceq.
harga kasih sayang boleh dapat. jangan risau.
ceq boleh poslaju hari Jumaat ja
maaf ceq naa. hiks. haritu je yang free. :)

BOOKED AINA :)
code: BL22
neh elok lagi.
pakai tiga kali dah. ceq beli di ZoraScarft
neh harga yang ceq beli RM100/set
neh masa raya AidilAdha tahun 2013.
ceq juai 
RM40/set *include postage :)


AVAILABLE :)
code: BL23
RM15 *include postage. :)


AVAILABLE :)
code: BL24 
sorry gambaq gelap sikit baju tu.
tak pandai nak ejas kamera. hiks.
RM15 *include postage :)


AVAILABLE :)
code: BL25
RM15 *include postage :)


AVAILABLE :)
code: BL26
RM15 *include postage :)


SOLDOUT!!! :)
code: BL27
ahem. zaman muda neh. hehe.
RM18 *include postage :)
untuk pesanan boleh PM di facebook &
wassapp sini 0135168826.
thankyou luangkan masa di blog ceq.
:)



Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com