Aug 15, 2015

Elsa 21/6/2015

ASSALAMUALAIKUM

hai semua... apa khabar ? sihat ? hehe
kami ada kawan baruu . :)
comel tak?
neh tuan dia wassap gambaq.
masa neh tengah mencari kawan baru.
sunyi sangat sangat. cehhh.
dulu ada bela meow jugak. tapi dia dah mati. sakit.
sebab biasakan dia di luar.
nama meow dulu 'boboy'
meow jantan. suka pancut kat dinding. kali neh try bela meow betina pulak.
tapi lain la dengan meow jantan.
takla memancut je kencing dia.
betina neh lebih sopan lah katakan. hehe.
sekarang meow betina kita bagi nama dia 'ELSA'
cehhh. pengaruh citer frozen lah pulakkk. hihiii. ingat bebudak je ka ?
ELSA ceq beli di mudah.my.
RM350.00
tuan dia nak juai sebab baru kawen and baru dapat baby kecik.
so alahan.

welcome home baby ELSA 3months. 
masa neh bulan puasa. 21/6/2015.
baru lepas nyusu. 3bulan dah.
so boleh belaa. <3
 vaksin ELSA
berat dia baru 1.4kg
elsa baru 3bulan masa neh.
punyalah takut dalam kereta.


so, 
SHOPPING BARANG MEOW ELSA!
yeayyy. 
hiks, tuan yang seronok terlebih,
elsa neh memilih sikit.
ada barang yg beli dia suka and ada yang tak suka.
geram betui la meow mahai neh, demand teruk haihh,
shampoo,vitamin,makan meow, now bagi makan royal canin.
yg tu power sikit. org kedai meow ckp sedap then jaga bulu meow.
tuan kedai merasa ka makanan meow tu? haha
tapi harga dia boleh tahan lah. kalah makanan manusia neh haihhh.

 and belikan tempat lena meow neh, RM50.
tapi kan. bukan dia nk lena pun tempat neh, letak ja lari kot lain. geram betui
and  febret tempat lena dia almari rak,
okey lah elsa,
menan febret dia plastik kedai tesco.,masuk dlm plastik pastu pi sana sini.
 ELSA sexy bebeh. hehe.
tempat bawak dia jenjalan ceq pilih pink. sebab dia meow betina kan.
ELSA raya. ramai cousin suka memain dengan dia.
meowww ! haha

bonding time. hehe
elsa ingat neh meow betui,. pastu bau terus tak jadi kawan dah.
HAHA!
sebab bukan meow betui. hehe.

ELSA
now berat 2.05kg.
5bulan kot.
taktaw umur dia la neh. hehe. 
ada sesapa yang pandai and tahu umur meow?
mai la share :)

mix parsi + maine coon 
love you elsa
<3





Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com