Sep 28, 2012

16tahun si adik amila :)



assalamualaikum , hai semua semua.
harineh 27september2012.
cukuplah umoq si adek cek yang numbo dua neh. hehe
dah besaq dah nuh.
lepas neh kena belajaq masak. jangan duk main sangat...
pastu tahun depan SPM ye. study ajen-ajen ye adik ku neh.
kul 8.30malam keluar makan. :)
bufday girl :D
harineh mama puasa... leh la bebuka and sambut bufday adek kat luar kan ?
okey. jum makan ! yeah :)
dekat ja KFC neh. 24hours taw. baru je dekat dengan econsave.
 dah orde dah. yeahh !
lapiaq...lapiaq :)
one snack plate
one dinner plate
one krunchy chipsmore
one krunchy bluberry
two milo ice.
okey jum makan jum :D
masa untuk memotong !
kek moist cokelat taw. no spongebob cake. 
cepatlah potong. adoyy.
 HAHA. si amila tak pandai potong kek.
mama jugak yang kena potong.
FINALLY !
awak, awak nak ? jap kite potongkan untuk awak eh :)
hee
 muka bajet macam bufday sendiri. -.-'
haha. maaf. muka kite memang cemneh. comei kah ?
adoyai. okey. memang mama suruh amek gamba pegang pisau bajet macam kek sendiri.
sebab bufday kite rtuh tade kek. bufday kite jatuh hari study.
so sedeh okey. :'(
tapi tape. kite suka kuar makan cemneh :)
sweet couple :)
alolooo ! hehe. mama suruh amek gamba neh.
tahniah to my mummy and deddi sebab dah kawen selama 20tahun :)
hubungan mereka lagi lama dari MR shahir . ops. 
*mesti dea tersedak di sana kan ?
okey si aishah my adik last baru dapat cermin mata baru.
and kaklong dea baru tawu yang dea rabun.
my BIGapple familia :)
iloveyou all ! hehe. sayang mereka neh.
thankyou readers.


Sep 14, 2012

Klinik Kesihatan Labok

assalamualaikum :)
berakhirlah dua minggu di Klinik Kesihatan...
rindu sangat praktikal di sana.
and minggu last jugak , kiteowang buat makan-makan.
nyum nyum :)
kiteowang masak tawu. HAHA
sedapnyaa ! terliur pulak cek sekarang neh..
first tu kiteowang senaman dulu then baru makan :)
takleh nak diet la. sebab tengok makanan sedap ney...
lepas habis senaman tu, kiteowang memotong telur rebus
with CI kami :)
tengah bergossip.
kiteowang duk tengah lapar. tapee , tunggu je. depan makanan tu.
dapat bau pun jadi lah. hee
kul 10 baru kiteowang jemput Staffnurse, JM, PPK, Sister and CI makan.
so, masa untuk masak air and betulkan ape yang tak betul.
and duduk luar dulu.
bagi staf-staf makan semua baru kiteowang makan.
baik kan kami ? hee
neh geng merah plus pink. si Zulaikha (unisel) HAHA.
*jangan marah :p
neh staf yang makan dulu. 
sister kami yang kecik tu . dia orang Peneng taw.
kami yang last and teman JM makan sekali.
laparnyee taw. inilah masanya ! hee
and last sekali kiteorang bergambaran sebagai kenangan di klinik :)
rindunyaaa, suka sangat keja dekat klinik.
tak banyak keja sangat...
hari last ney dapat balik awal :)
ragam-ragam misi pink :)
thanks reader !






steamboat

hai, assalamualaikum :)
haritu kiteorang ramai-ramai pergi makan
 di kedai yang pernah 'jalan-jalan cari makan' datang
seriusly best gila kot.
satu kepala RM17. hambek je ape yang korang nak makan.
makan lah sampai kenyang and nak muntah. haha.
banyak kot pilihan makanan kat situu. 
mesti korang jadik tamak time ney.
tak tahu nak pilih yang mane satu taw....
ney lah steamboat tawu ? 
7 orang... dua steamboat :)
jum kita masak ramai-ramai.
berpeluh muka-muka neh.
dah macam sauna dah sebab terkena asap.
JUM MAKAN :)
JUM DATANG SINI :)
di FOOD VILLAGE :)
thanks reader.


Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com