Oct 16, 2015

DNEESA BLOUSE FISHTAIL

ASSALAMUALAIKUM....

hai evibadi....
cey cey cey. hehe. seronok tetiba ada mood nak menaip harineh.
lama kan akak tak update yang akak nak pi holiday...
akak dah kerja sekarang. hmm, kena cari duit lebih untuk tahun 2015 neh.
huhu, biasa lah kan. sekarang neh semuanya naik. akak pun kerja biasa jer.
sekarang akak buat bisnes partime je.
akak jual chiffon shawl/ bawal saree/ blouse fishtail etc.
kalau tak keberatan mai la melawat ig akak: dneesa.co
okey lah. akak asyik post di ig je. so now akak nak post di blog pulak.


DNEESA BLOUSE FISHTAIL


okey gambar akak first try baju neh.
lepas je try. ya allah. macam best je. akak pun cari kain and terus jahit.
p/s; bukan akak jahit taw. akak designkan je. :D
akak last menjahit masa form 4 & 5

COLOUR: MAROON
CODE: FLO1
MATERIAL: SOFT COTTON
(AVAILABLE 2 HELAI)

COLOUR: RED CHILI
CODE: FLO2
MATERIAL: SOFT COTTON
(AVAILABLE SEHELAI)

COLOUR: DARK BLUE
CODE: FLO3
MATERIAL: SOFT COTTON
(AVAILABLE SEHELAI)

COLOUR: YELLOW GOLD
CODE: FLO4
MATERIAL: SOFT COTTON
(AVAILABLE SEHELAI)

COLOUR: APPLE GREEN
CODE: FLO5
MATERIAL: SOFT COTTON
(AVAILABLE SEHELAI)

COLOUR: LIGHT BLUE TURQOISE
CODE: FLO6
MATERIAL: SOFT COTTON
(AVAILABLE SEHELAI)

COLOUR: PEACH CHOC
CODE: FLO7
MATERIAL: SOFT COTTON
(AVAILABLE SEHELAI)

COLOUR: CHOC GREY
CODE: FLO8
MATERIAL: SOFT COTTON
(AVAILABLE SEHELAI)

COLOUR: LIGHT PURPLE
CODE: FLO9
MATERIAL: SOFT COTTON
(AVAILABLE 3 HELAI)

COLOUR: DARK PURPLE
CODE: FL10
MATERIAL: SOFT COTTON
(AVAILABLE 2 HELAI)

adik akak send kat wasap dia study sekarang neh.
makaseh jadi model baju kaklong.

akak aceli nak sangat posing bergambar setiap satu kaler blouse fishtail neh.
tapi apakan daya... akak just amek gambar sesetengah jer.
tak menyempat la dek :D
akak neh kalau ada mood baru akak post untuk jual blouse fishtail neh.

sebenarnya akak tetiba je terfikir nak buat blouse 'fishtail' neh.
sebab labuh, menutup aurat. 
insha allah. di atas permintaan customer nanti akak nak letak zip & poket.
zip nanti sesuai untuk ibu yang menyusu.
akak lupa sangat yang akak neh dah berumur dah. ramai kawan akak yang dah kawen. 
so sepatutnya akak kena juai baju untuk breastfeeding. insha allah sayang-sayang.
so, jangan segan silu tengok instagram hakak okey. 
kalau akak lama tak post tu adik mai je wasap akak.
 insha allah akak reply dengan full love. haha. gituuu.

"What A Muslimah Need"
Visit my ig: dneesa
Wechat: aiennadea
Whatapp/telegram: 0125584669
No call & message

MAYBANK&CIMB

-:To order, kindly PM me this details

Name:
Home Address:
:Contact Number

:Item Name / Code

.Rm100 above
Thankyou ♥


Sep 6, 2015

D'NEESA.CO (blouse singlet black&white)

بسم الله الرحمن الرحيم
ASSALAMUALAIKUM EVIBADI

lamanya lahai tak on blog tak hapdate blog.
ceq aien nak buat bisnes online di blog pulak lah. macam mula-mula dulu.... di atas permintaan  sorang kawan. thankyou kawan sebab support ceq walaupun kecilan. .. usaha  untuk zaman 2015 neh tak macam zaman study ceq aien dulu dah. kerja  tu kerja jugak,partime pun kena ada jugak...merapu pulak dah. hehe. insyallah. kita sama-sama usaha, berkat rezeki halal sama-sama. walaupun tak seberapa.... baru nak try test power sat tang belog neh... hihi

BLOUSE SINGLET  I(BLACK&WHITE)I

MATERIAL: POLISTER PRINTED
ANGGARAN SAIZ: SS-L
TINGGI: 160CM ABOVE


ceq aien nak minta maaf awai-awai na. leopard yang number 4 neh dah sold out. :)
baru je post kat wechat terus booked. 
limited design. just 4 design sahaja .

contoh ceq aien testing power baju sat. hehe
tak terorr jadi seorang model :D
buh munge sikit.
ceq aien pemalu orangnyaaaa.


ceq aien try test code no 2 :)


yang neh code no 3. 
nasib baik lah ada si patung neh jadi model sat.
jadi model free.
cutting cun melecunn sapa yang try neh,
ceq aien nak bagi harga cun melecun gak.
disebabkan ceq aien baru nak test power blouse singlet di blog.
boleh la orde untuk dapatkan harga cun melecun & design yang limited neh.

for more info about dneesa:-
"What A Muslimah Need"
Visit my ig: dneesa
Wechat: aiennadea
Whatapp/telegram: 0125584669
No call & message

MAYBANK&CIMB

-:To order, kindly PM me this details

Name:
Home Address:
:Contact Number

:Item Name / Code

.Rm100 above
Thankyou ♥
Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com