Sep 6, 2015

D'NEESA.CO (blouse singlet black&white)

بسم الله الرحمن الرحيم
ASSALAMUALAIKUM EVIBADI

lamanya lahai tak on blog tak hapdate blog.
ceq aien nak buat bisnes online di blog pulak lah. macam mula-mula dulu.... di atas permintaan  sorang kawan. thankyou kawan sebab support ceq walaupun kecilan. .. usaha  untuk zaman 2015 neh tak macam zaman study ceq aien dulu dah. kerja  tu kerja jugak,partime pun kena ada jugak...merapu pulak dah. hehe. insyallah. kita sama-sama usaha, berkat rezeki halal sama-sama. walaupun tak seberapa.... baru nak try test power sat tang belog neh... hihi

BLOUSE SINGLET  I(BLACK&WHITE)I

MATERIAL: POLISTER PRINTED
ANGGARAN SAIZ: SS-L
TINGGI: 160CM ABOVE


ceq aien nak minta maaf awai-awai na. leopard yang number 4 neh dah sold out. :)
baru je post kat wechat terus booked. 
limited design. just 4 design sahaja .

contoh ceq aien testing power baju sat. hehe
tak terorr jadi seorang model :D
buh munge sikit.
ceq aien pemalu orangnyaaaa.


ceq aien try test code no 2 :)


yang neh code no 3. 
nasib baik lah ada si patung neh jadi model sat.
jadi model free.
cutting cun melecunn sapa yang try neh,
ceq aien nak bagi harga cun melecun gak.
disebabkan ceq aien baru nak test power blouse singlet di blog.
boleh la orde untuk dapatkan harga cun melecun & design yang limited neh.

for more info about dneesa:-
"What A Muslimah Need"
Visit my ig: dneesa
Wechat: aiennadea
Whatapp/telegram: 0125584669
No call & message

MAYBANK&CIMB

-:To order, kindly PM me this details

Name:
Home Address:
:Contact Number

:Item Name / Code

.Rm100 above
Thankyou ♥

No comments:

Post a Comment

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com