Sep 25, 2013

NEW ITEM I

ASSALAMUALAIKUM :)
hai semuaorang.
harineh tak PRELOVED dah.
harineh yang 
NEW NEW NEW ITEM!
ada baju & purse.
SEMUA INCLUDE POSTAGE!!!

code : BJ01
sebenarnya kaler PINKbila ambil gambar dah macam merah pulak.
sebenarnya PINK taw :)
RM28 

code : BJ02
yang neh terlebih cahaya pulak. kalau tak lagi gelap.
tapi kaler dia lawa. serius boleh pakai tudung macam2 kaler :)
RM28

code : BJ03
SOLD !!!
yang neh kaler hitam. corak dia lawa sangat. 
macam ala-ala tribal gitu.
RM28

SOLD !!!
code : BJ04
baju neh baju ribbon. hehe. cantik taw.
ala-ala wanita gitu.
RM28

 code : BK01
kemeja corak leopard di koler.
cantik bila pakai pi belajar. simple :)
pakai skirt/plazzo.
RM28

code : BK02
kemeja corak ala-ala flower gitu.
vintage flower. lembut.
RM28

code : BK03
SOLD !!!
kemeja neh dari BRANDS OUTLET.
harga sebenar RM69 ada tag harga lagi tu.
so jual RM35 SAHAJA :)


HANDBAG & MINIBAG :)
semua harga bag di bawah RM36.
kalau beli 2 bag RM55 SAHAJA(FREE poslaju)

HANDBAG(peach) : 
SOLD !!!
(code)HB 01- RM36(sekaliposlaju)

MINIBAG(turqoise) : 
SOLD !!!
(code)MB 01 - RM30(sekaliposlaju)


PURSE :)
PURSE CHANNEL(orange) : 
RM25 (include postage)

PURSE MULBERRY(blueblack) : 
RM25 (include postage)

ENJOYY !!
berminat ?? anda boleh wassapp saya di
0135168826.
banking di CIMB & MAYBANK sahaja.
selamat bershopping sini :)

Sep 23, 2013

PRELOVED I

PRE-LOVED!!!
RM8 - RM20
(postage +RM6)
berminat ?
Whatsapp/Line/Wechat sini : 0135168826.

SOLD !!!
code: BL01
tinggi sampai 150cm
 RM19

SOLD !!!
code: BL02
RM15

SOLD !!!
 code: BL03
RM10

AVAILABLE :)
code: BL04
pakai dengan inner :)
RM8

SOLD !!!
 code: BL05
baru pakai sekali.
pakai dengan plazzo/skirt :)
RM10

SOLD !!!
 code: BL06
baru pakai sekali jer :)
sekarang ceq pakai dah singkat. 
disebabkan ceq dah semakin tinggi kot.
tinggi dalam 146cm ke bawah.
RM15

SOLD !!!
code: BL07
baju ney takda gambar. baru pakai sekali saja.
(free size)
boleh dipakai dengan inner :) 
RM14

SOLD !!!
code: BL08
yang neh pun gambar takde. haritu macam ada. tetiba hilang.
boleh pakai dengan inner/cardigen pendek :)
RM10

SOLD !!!
code: BL09
masa muda & berisi sikit. hehe :) ops.
boleh pakai inner/cardigen pendek.
RM15

AVAILABLE :)
 code: BL10
 yang neh takde contoh jugak.
RM10

AVAILABLE :)
code: BL11
boleh pakai dengan inner & skirt :)
RM10

SOLD !!!
code: BL12
boleh pakai dengan inner :)
RM10

AVAILABLE :)
 code: BL13
RM12 


SOLD !!!
code: BL14
RM8

AVAILABLE :)
code: BL15
pakai dengan inner :)
RM10

SOLD !!!
code: BL16
RM10

AVAILABLE :)
 code: BL17
kemeja biru :)
RM12

SOLD !!!
code: BL18
ops. buncit. haha.
elok dipakai dengan inner :)
still okey lagi.
RM10
*ambil banyak boleh kurang & kurangkan lagi harga.
ENJOYY !!!

Sep 21, 2013

DINNER DIPLOMA NURSING.

ASSALAMUALAIKUM :)
hai semuaorang. hehe.
lama ceq tak update taw. finally dah balik rumah.
rindu lappy. tinggai sebulan di rumah taw.
hehe, study LJM sampai tinggai lappy.
sebab tanak bawak banyak sangat barang.
sebelum LJM.
chill dulu. hehe.
makan buah-buahan. hehe
lama tak makan buah. nasib baiklah kawan sorang ney ajak.
rumah nenek dia di Pasir Puteh :)
senyum la mek. hehe :) sana nenek panggei (mek)
tiga minggu  di Kelantan. revision + trial LJM
finally tiba masanya... :)
pada 19/9/2013, Khamis 9.00am di dewan Putera.
di sekolah Kelantan.
betapa debarnya rasa hari itu.
seriusly, macam nak jatuh je jantung neh.
bila tiba je hari tu. sakit perut +++ & nak muntah pun hade.
 haha !
masa tu Allah S.W.T je yang tahu perasaan ini.
harap apa yang ceq study selama tiga tahun neh & 
apa yang ceq buat revision & studygroup baru ney boleh buat :)
insyallah.
study dah just doa & tawakal saja :)
lepas habis je LJM tu. rasa takut pulak nak tengok result nanti.
result kena tunggu 2 minggu dulu.
harap boleh . AMIN :)
lepas dah LJM.
nak bagi chill my brain neh. ceq keluar dengan akak comey.
masa tu lapar giler. seriusly.
sebab pepagi tu breakfast roti ikanbilis ja.
then dengan sakitperutnya. so habis kosong perut ceq.
dalam pukul 3petang tu si akak Mariatul nak date sama-sama :)
 apakah ? hehe.
ceq orde dua biji burge. hehe :)
ada promosi time neh. hape lagi rembat dua.
terlalu lapar kan...
akak mariatul ney :)
 tunggu lama sikit baru jumpa si akak Hazanis :)
kembar dak ? bukan ceq la. tapi akak sebelah ney laa :)
ala-ala gwiyomi pulak akak Hazanis suruh.
sebelah tu adiknya. peminat Paris Tower tu.
ceq kenai akak Hazanis dari akak Mariatul. best dapat kenal :)
akak Hazanis neh blogger & blogshop.
di sini.
singgah sini boleh tengok macam2 dress.
so masa neh dah nak maghrib dah.
kena balik awai. sebab dinner pukul 7.45pm pulak.
bus datang ambil kiteorang di Marina Inn :)
dah siap :)
simple dari kiteorang. walaupun tak de tema.
dekat dengan kolej jugak & kedai ney baru lagi.
sekepala RM25 jer :)
TADAAAA!
pilih jer. macam-macam hade :)
tapi kalau nak makan sini. pastikan perut anda betul-betul kosong.
lepas tu serbu habis-habisan.
makanan sini banyak sangat.
kenyang tak terkata. :D
sambil-sambil tu bergambar dengan lecture tercinta.
 peace :D
 puan Aida :)
Madam Lim & Puan Tang.
 Madam Ashikin
 Cik Nour. :)
dapat jugak ceq bergamba dengan Puan Dekan :)
Puan Aida & Puan Rudhilah family's :)
Puan Latipah :)
lecture balik awal.so amek gambo awal2 dulu dengan lecture.
thankyou lecture yang datang & memeriahkan lagi.
part kiteorang pulak.
masa untuk masak.
steamboat :D
posing dulu sebelum makan :D
sebelah kiri Hafizan (kembar chaer) kanan ceq Sharifah Nadia :)
bubuh bagi penoh :D
sambil2 tu ada cabutan bertuah & ada kek birthday.
siapa yang birthday bulan 9 untungla.
HAPPY BIRTHDAY !
 full buah :D
 happy birthday Puan Rudhilah & anak2 lecture.
happy birthday Natrah, Irah, Harisun & Nisa :)
 kawan-kawan ceq ney :)
oooo, buat muka pulak ye. nak buat sangat kan?
ceq buh dalam fesbuk ng blog.
padan muka. :p
 batch kiteorang ramai orang Sabahan. :)
 finally dah 3tahun bersama :)
budak bilik ceq
 mereka ^-^
my bigfamily.
dalam ingatan ceq selama-lamaya :)
 dengan staff KPTM & student lelaki.
 kawan ceq selamanya. muah muah. haha !
ketawa bersama menangis bersama.
menangeh masa bacaan yassin sama-sama.
rindu uolss !
 yang neh pun Sharifah. comel dia neh. orang Pahang.
 neh Azie. orang Ganu.
 skandal. ops.
nonono. haha :)
misi-misi lelaki neh.
 kami orang Kedah :D
 peace. sebelah ceq org Kelantan & Negeri9 :)
tudia. yang hijau tu kakton. mulut merah topten. 
takleh lawan dengan sesapa.
dear kawan,
ceq takkan lupakan kawan2 ceq. 
walaupun baru kenal atau dah lama. 
ceq takkan lupakan uolls.
dalam folder lappy neh full gambaq kawan ceq :D
harap batch Julai 2010 LULUS LJM.
AMIN ya rab. :)
thanks kepada KhairulNajmi yang 
banyak tolong masa dinner ney :)
thanks for this gift <3
cupcake Puan Rosnani sedap +++ :)




Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com