Sep 21, 2013

DINNER DIPLOMA NURSING.

ASSALAMUALAIKUM :)
hai semuaorang. hehe.
lama ceq tak update taw. finally dah balik rumah.
rindu lappy. tinggai sebulan di rumah taw.
hehe, study LJM sampai tinggai lappy.
sebab tanak bawak banyak sangat barang.
sebelum LJM.
chill dulu. hehe.
makan buah-buahan. hehe
lama tak makan buah. nasib baiklah kawan sorang ney ajak.
rumah nenek dia di Pasir Puteh :)
senyum la mek. hehe :) sana nenek panggei (mek)
tiga minggu  di Kelantan. revision + trial LJM
finally tiba masanya... :)
pada 19/9/2013, Khamis 9.00am di dewan Putera.
di sekolah Kelantan.
betapa debarnya rasa hari itu.
seriusly, macam nak jatuh je jantung neh.
bila tiba je hari tu. sakit perut +++ & nak muntah pun hade.
 haha !
masa tu Allah S.W.T je yang tahu perasaan ini.
harap apa yang ceq study selama tiga tahun neh & 
apa yang ceq buat revision & studygroup baru ney boleh buat :)
insyallah.
study dah just doa & tawakal saja :)
lepas habis je LJM tu. rasa takut pulak nak tengok result nanti.
result kena tunggu 2 minggu dulu.
harap boleh . AMIN :)
lepas dah LJM.
nak bagi chill my brain neh. ceq keluar dengan akak comey.
masa tu lapar giler. seriusly.
sebab pepagi tu breakfast roti ikanbilis ja.
then dengan sakitperutnya. so habis kosong perut ceq.
dalam pukul 3petang tu si akak Mariatul nak date sama-sama :)
 apakah ? hehe.
ceq orde dua biji burge. hehe :)
ada promosi time neh. hape lagi rembat dua.
terlalu lapar kan...
akak mariatul ney :)
 tunggu lama sikit baru jumpa si akak Hazanis :)
kembar dak ? bukan ceq la. tapi akak sebelah ney laa :)
ala-ala gwiyomi pulak akak Hazanis suruh.
sebelah tu adiknya. peminat Paris Tower tu.
ceq kenai akak Hazanis dari akak Mariatul. best dapat kenal :)
akak Hazanis neh blogger & blogshop.
di sini.
singgah sini boleh tengok macam2 dress.
so masa neh dah nak maghrib dah.
kena balik awai. sebab dinner pukul 7.45pm pulak.
bus datang ambil kiteorang di Marina Inn :)
dah siap :)
simple dari kiteorang. walaupun tak de tema.
dekat dengan kolej jugak & kedai ney baru lagi.
sekepala RM25 jer :)
TADAAAA!
pilih jer. macam-macam hade :)
tapi kalau nak makan sini. pastikan perut anda betul-betul kosong.
lepas tu serbu habis-habisan.
makanan sini banyak sangat.
kenyang tak terkata. :D
sambil-sambil tu bergambar dengan lecture tercinta.
 peace :D
 puan Aida :)
Madam Lim & Puan Tang.
 Madam Ashikin
 Cik Nour. :)
dapat jugak ceq bergamba dengan Puan Dekan :)
Puan Aida & Puan Rudhilah family's :)
Puan Latipah :)
lecture balik awal.so amek gambo awal2 dulu dengan lecture.
thankyou lecture yang datang & memeriahkan lagi.
part kiteorang pulak.
masa untuk masak.
steamboat :D
posing dulu sebelum makan :D
sebelah kiri Hafizan (kembar chaer) kanan ceq Sharifah Nadia :)
bubuh bagi penoh :D
sambil2 tu ada cabutan bertuah & ada kek birthday.
siapa yang birthday bulan 9 untungla.
HAPPY BIRTHDAY !
 full buah :D
 happy birthday Puan Rudhilah & anak2 lecture.
happy birthday Natrah, Irah, Harisun & Nisa :)
 kawan-kawan ceq ney :)
oooo, buat muka pulak ye. nak buat sangat kan?
ceq buh dalam fesbuk ng blog.
padan muka. :p
 batch kiteorang ramai orang Sabahan. :)
 finally dah 3tahun bersama :)
budak bilik ceq
 mereka ^-^
my bigfamily.
dalam ingatan ceq selama-lamaya :)
 dengan staff KPTM & student lelaki.
 kawan ceq selamanya. muah muah. haha !
ketawa bersama menangis bersama.
menangeh masa bacaan yassin sama-sama.
rindu uolss !
 yang neh pun Sharifah. comel dia neh. orang Pahang.
 neh Azie. orang Ganu.
 skandal. ops.
nonono. haha :)
misi-misi lelaki neh.
 kami orang Kedah :D
 peace. sebelah ceq org Kelantan & Negeri9 :)
tudia. yang hijau tu kakton. mulut merah topten. 
takleh lawan dengan sesapa.
dear kawan,
ceq takkan lupakan kawan2 ceq. 
walaupun baru kenal atau dah lama. 
ceq takkan lupakan uolls.
dalam folder lappy neh full gambaq kawan ceq :D
harap batch Julai 2010 LULUS LJM.
AMIN ya rab. :)
thanks kepada KhairulNajmi yang 
banyak tolong masa dinner ney :)
thanks for this gift <3
cupcake Puan Rosnani sedap +++ :)




No comments:

Post a Comment

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com