Oct 28, 2012

BAJU DI AIDILADHA

ASSALAMUALAIKUM SEMUA :)
salam aidiladha buat semua umat islam di Malaysia.
macam mana raya tahun neh ? emm , bagi kite kan macam tak best je tahun neh.
sekejap je rasa. emmm, kite sedeh taw. :( uhukhuk!
haha ! *kite-kite lah pulak dah cek aien neh.
kecek Kedah laaaaah. bajet betoi haish. adoyy.
keluaq Kelate pulok dah.
harineh pergi kenduri. yeayy ! 
dapat rasa sambai belace 3 rasa taw.
sambai hijau, sambai merah and sambai tempoyak.
gile kau. pedas taw.
pastu ada ikan masin dua jenis. satu keras and lembut. 
emmm, camne tu kan ? haha.
pandai-pandai lah kamu-kamu bayangkan.
and sambai petai. ohhhh wangiannya sungguh BEST.
pastu gulai ikan kembung
and sup daging. 
FUYOOOO! menyelerakan kan kan ?
kenduri rumah adek badek abah. di Jeniang.
rindu Jeniang taw. mmmmmmmuaaachs !
haha. galaks pulak dah.
tak dapat ambek gambaq, so korang bayangkan jelah ye.
baju raya tahun neh beli dari pos laju.
haha ! dak aih. mana da.
beli kat tenet ja. muqah ja. hewww. 
kaler pastel. cek minat sangat-sangat taw!
nak tengok dak? 
ala-ala Saloma P.Ramlee.
ade tak ?
tapi P.Ramlee kite ada dekat Melaka dah.
sedeh kite taw.
ops! nampak chubby sikit. heww. malu -.-
jurukamera dia my adeks !
thankyou AmilaFadhlin :)
yang neh jurukamera dia
cek la. pandai dak ? hewww.
sapa nak begamba just call me ya. HAHA !
me and Amila gigibesi.
thankyou reader :)
salam aidiladha sekali lagi ye.
okbai


Oct 3, 2012

pizzahut





assalamualaikum
:)
apa pendapat anda ?
sedap kan ?
siapa pernah makan pizza bawah ney ?
angkat kening ! hee.
jangan lupa hantar MMS ke 012******* :) hee
nak nengok sape angkat kening yang paling tinggi :D hee!
ade iklan kot. yang makan sampai tumpah sos keju dia.
okeyy. tapi seriusly sedap weh.
jum ler makan. belanja cek aien ney :) hee.
kami semua nak orde super pantastic 2 .
gegaran gempa bumi. sebab tu gegaq tu.
okey. memang terkejut lah sebab nak makan pizzahut.
memang teringin lama dah.
tapi FINALLY dapat jugak :)
cedapnyeeer taw ! alolooo .
sebenarnya memang rindukan pizza pun.
sembang and sembang dengan mereka neh.
yelah , rindukan kawan-kawan. haritu balik praktikal then cuti.
pastu neh baru jumpa beramai-ramai taw.
okey. pizza dah sampai.
eh. paseipa cek sorang ja yang duk tengok pizza tuh.
haha. macam nak tiup heppy bufday pulakk.
kikiki :D
okey. tapi bufday kami sama. kan wan adzlin :D
 cuma mak alin beranak lambat sepuluh hari ja.
teringin lah nak bajet makan yang dalam iklan tuh. tumpah sos keju tuh
 then ada lelaki datang masuk minang and bagi cincin.
boleh camtu ? hee
jum makan ! :D
jangan jeless....
okey. di sebalik citer pizza neh
neh lah pelakon tambahan :)
thankyou pekerja pizza sebab terpaksa ambilkan gambar kiteowang
haha. sian pekerja tu. cek membuli lahh.
:D
cun tak ? HAHA
ehem , maksud cek kawan-kawan and cek.
haha. nak jugak kan cek. lalalalalaa
okey. jum balik :)
thankyou my readers.







Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com