Apr 29, 2013

Diploma E.N.D

assalamualaikum. hai semua :)
harineh tetibe rasa nak menaip puloks. 
pepagi tadi tanak pun. haish.
 SEBELUM OSCE,Final & Trial LJM.
macam gemuks je. ^.^
OSCE, Final & Trial LJM 1 dah habes.
ALHAMDULILAH.
rasa seksa sangat taw. susah jugak diploma in nursing neh.
seriusly tak tipu. wheww!
Trial LJM pun agak susah la jugak.
HAHA, dapat tu separuh mati je. 
Ya Allah, 
harap LJM real nanti tak macam result Trial kot.okey? 
insyallah i will do the best :)
awal bulan 3 haritu family baru jer datang Kelantan.
tengok-tengok ada perjumpaan dengan warden kiteorang 
kena kosongkan asrama kolej.
OHMYY ! 
kalau tahu awal-awal haritu cek dah hantar berbundle-bundle 
dah kat mama suruh bawak balik barang.
so, bagitau last minute family kena datang sekali lagi.
haritu datang cek just bagi bantal dengan 2seluar jeans je bawak balik.
HUH~ memang kena berleter dengan mama.
lepas habis je final hari Rabu 24/4/13 teruih packing barang.
berkotak-kotak berbeg-beg la kan.
atas: barang yang nak bawak balik :)
 atas: bantal dengan beg tu untuk praktikal okey :)
yang kotak tu cek dengan Alin punya.
kotak buku untuk revision LJM (simpan kat store kolej)
 tudiaa ! kosong kan ? haha :)

SEBELUM :)
SELEPAS :)
ada beza ke ? hehe.
masa tu tinggai cek dengan Alin je yang tak balik.
sebelum nak tunggu family kiteorang sampai.
kami mengangkat apa yg patut
maklumlah. barang yang 3tahun punya.
family sampai hari Jumaat tengahari. 
memang senaman ler haritu. berat dah turun 2kg kot.
HAHA!
inilah hasilnya :D
nasib baik ler mama & abah jer yang datang.
TAPI, 
kiteorang kena packing untuk praktikal awal bulan 5 pulak ler.
so, beg yang praktikal tu just tinggai kat asrama ler.
bila dah sampai kolej nanti kiteorang kena
 buat borang checkout then bagi kunci.
sebab kiteorang praktikal je lepas neh selama 4bulan.
dari bulan 5 sampailah bulan 8 revision 3weeks
 then bulan 9 real LJM.
oooooooooohhhhhnnnnnnooooooo !
takut  :(
okey. lecture cakap kiteorang sebenarnya dah habis Diploma KOTT.
 just nak banyakkan praktikal dengan Trial LJM je. 
so tambah lagi 3bulan.
Diploma dah tamat. tunggu hari LJM :)
(awak-awak, LJM tu apa eh ?)
hehe. mesti ada orang tanya kan ?
L- Lesen
J- Jururawat
M- Malaysia
sesapa yang ambil Diploma in nursing neh
 WAJIB kena ambil LJM :)
exam dia sehari je. sehari tu 100soalan taw.
so, kena jawab betul 50/60 ke atas baru LULUS
 untuk dapatkan Lesen tu.
korang-korang/awak-awak/you ouls
 doakan Nurul Ain Nadiah boleh lepas LJM ye :)
amin ya rab <3
terimakasih sudi baca blog cek :)

3 comments:

  1. waaaa lpas nie makin mencabar la kan..
    good luck k...
    byk tul barang dia hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hrmm , tu lah. LJM paling mencabar. emm , barang 3tahun tu

      Delete
  2. kehidupan yg lebih menanti kamu dihadapan.. do the best for LJM.. =)

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com