May 5, 2013

someone

assalamualaikum :)
hai semuaorang.
kedatangan seseorang/someone yang cek kenal dari fb.
sebenarnya dia 'senior' kolej cek. tapi tak pernah jumpa.
and dia datang kali neh. 'ini kalilah' dia datang.
wahwahwah.
okey. alhamdulilah kali neh 'dia' datang jugak.
sampai je sini terus terkejut.
lain kot kalau berdepan dengan dalam fesbuk.
pastu 1st time jumpa pulak tu.
ingat silap orang bila dengar dia cakap baru lah rasa. eh, betui la !
sebab selalu bergayut.
cewwah. dah macam boypreng pulak.
ALHAMDULILAH selamat jugak akhirnya sampai Kedah :)
sampai je terus mama ajak makan :p
malam tu kiteorang jumpa dengan Wan Adzlin.
hehe. jumpa melalui 'Skype' lah.
kalau lah Alin ada SP boleh kite jalan ramai-ramai.
gossip ke. HAHA. eh tak baik. banyak tambah dosa nanti.
NO NO NO :)
keesokannya, secara tidak sengaja and tak janji/janji last minute.
En Jiran free. ingat nak ajak akak eyda neh pakai kereta mama je kuar.
tapi dah En Jiran kite free.
so, nasib baik ler ada En Jiran ye.
lagipun cek bukan taw jalan pong.
so yang ikut tu En Jiran sebagai driver :)
En Shahir sbg tourist guide then me and akak Eyda.
so bereempat.
ingat nak bawak adik-adik. tapi sorang SPM & UPSR.
so takleh. hehe :)
muka HAPPY :D whahaha !
*eh, jangan duk menunjuk sangat ye cek aien :)
yelah. kite happy sebab dapat keluar orang yang 1st time kite jumpa okey?
1st pegi Central Square. 
haha, pi pagi tu. tudia... tak ramai pong orang.
memang best la.
mai tang kul 11 pagi tu banyak jugak la kedai yg bukak :)
Papa Smurf neh cek hadiahkan untuk akak Eyda neh.
sebagai kenangan. ingat Papa Smurf ingat cek nah :)
kepada 'someone' : akak Eyda suruh cakap 'janji kena ditepati' 
bukan 'dicapati' okey? :)
so, makan mekdi. tunggu pukul 12 sebab murah ken ?
lapaq plus mengidam punya pasai.
En Jiran tengah diet :D
tudia. sorang-sorang kena jadi jurukamera cek.
HAHA.
takpa, bukan selalu....
so, kiteorang gerak ke Tesco Selatan pulak.
sana pun banyak jugak la beli. bestla. hihi
jum kita pi shopping barang dapur pulak.
bukan apa kan? cek nak beli barang untuk rumah sewa pulak.
malasnya nak balik. seriusly.
tudia. HAHA !
beli cili sos, kicap, tepung dengan secukup rasa jer.
macam beli banyak padahal tak pun.
so,keluar dalam pukul 10.30 pagi then 
sampai rumah dalam pukul 3.30 petang..
 suka pulak akak Eyda kan? hehe. :)
purse neh kami beli sama-sama.
cantik kan ? :) hehe
rasa macam banyak tempat je pergi. best jugak :)
and rasa macam banyak duit jugak yang keluar ye.
terimakasih sudi membaca blog cek ney :)
terimakasih jugak kepada En Jiran dengan 
Akak Eyda sebab sudi keluar & sudi datang.
harap nanti kita boleh keluar lagi satu hari nanti.
INSYALLAH.


No comments:

Post a Comment

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com