Apr 27, 2012

malam last praktikal :)

assalamualaikum :)
hey awak awak and awak :D
kite dah habes praktikal dah.
babai praktikal , hey FINAL ! haha
lepas tu cuti then praktikal AGAIN. adoyy.
setahun lagi . ya allah.
lepas tu dah boleh amek kursus kawen :) hewhew
gatai gatai  !
ney last kiteowang posting. so, ade candle light dinner. yeahh !
bajet kan ? mana de la syang. 
makan-makan je neh ha.
last bersama kawan-kawan yang paling SPORTING :) , yang sama shift laa. 
ade yang tak okey jugak tuu.
buad taktaw je lah. sakithati kalau still ingat.
so, LUPAKAN je ! yeahhh :D
okey kite sambung eh...
makan beramai-ramai bertempatkan di
tempat: hotel KENTUCKYFRIEDCHICKEN :) (bajet hotel sangatla ) hehe
masa: lepas habes citer 'Cinta Buat Emelda' (sapa suka citer ney angkat kening cepat !) hewhew
dalam kul 8.30 malam la
berjalan kaki beramai-ramai :) , sebabnya tempat dea dekat je tuu.
okey , semua dah siap ! yeayy
dorang neh my supe dupe !
10 dara pingitan HAHAHA!
 semua order kegemaran sendiri. menu berbeza tapi semua ayam la :D hewhew
saya, xmeal twister + ice lemon tea :)

BFF :)
ramai kan ?
 awak , jum makan :)
 with my roomate :)

kul 10 malam tepat !
dah habes makan dah semua :) 
kenyang teramat. 
terimakaseh kawan kerana dapat makan bersama.
iwillmissyou all lah !
*wan adzlin
*wan nur farhana
*sharifah nuraqilah
*syafika azmeera
*norain salleh
*amilin
*maisara
*nurul qamarina
and
*raja elina :D
BFF

thanks reader :)






Apr 13, 2012

praktikal di wad bersalin :)

assalamualaikum , hey :)
cek aien nak berstory mory dengan kawan-kawan yang cek aien rasa seronok sangat bila dapat masuk wad bersalin selama sebulan. first tu dapat dua minggu je, tapi clinical instructure suruh masuk lagi. sebab hari tu kan dapat wad medical saja. 
so, dapat hospital yang sama masa semester dua hari tu. tapi wad je yang lain.
banyak pengalaman yang cek dapat taw masa praktikal di wad bersalin neh.
boleh mandi baby, dengar jantung fetus di perut ibu,tengok ibu bersalin, pemeriksaan fizikal, 
dapat teman doktor :D hewhew
yang tuu paling syiok taw.
 jum tengok baby neh. comel sangat. masa ibu baby neh bersalin sampai la baby tu cek aien mandikan.
hehe, sebab ibu dea comel sangat. hewhew
berat dea 3.5kg





comel kan baby neh. eeee! geram sangat :D


Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com