Apr 27, 2012

malam last praktikal :)

assalamualaikum :)
hey awak awak and awak :D
kite dah habes praktikal dah.
babai praktikal , hey FINAL ! haha
lepas tu cuti then praktikal AGAIN. adoyy.
setahun lagi . ya allah.
lepas tu dah boleh amek kursus kawen :) hewhew
gatai gatai  !
ney last kiteowang posting. so, ade candle light dinner. yeahh !
bajet kan ? mana de la syang. 
makan-makan je neh ha.
last bersama kawan-kawan yang paling SPORTING :) , yang sama shift laa. 
ade yang tak okey jugak tuu.
buad taktaw je lah. sakithati kalau still ingat.
so, LUPAKAN je ! yeahhh :D
okey kite sambung eh...
makan beramai-ramai bertempatkan di
tempat: hotel KENTUCKYFRIEDCHICKEN :) (bajet hotel sangatla ) hehe
masa: lepas habes citer 'Cinta Buat Emelda' (sapa suka citer ney angkat kening cepat !) hewhew
dalam kul 8.30 malam la
berjalan kaki beramai-ramai :) , sebabnya tempat dea dekat je tuu.
okey , semua dah siap ! yeayy
dorang neh my supe dupe !
10 dara pingitan HAHAHA!
 semua order kegemaran sendiri. menu berbeza tapi semua ayam la :D hewhew
saya, xmeal twister + ice lemon tea :)

BFF :)
ramai kan ?
 awak , jum makan :)
 with my roomate :)

kul 10 malam tepat !
dah habes makan dah semua :) 
kenyang teramat. 
terimakaseh kawan kerana dapat makan bersama.
iwillmissyou all lah !
*wan adzlin
*wan nur farhana
*sharifah nuraqilah
*syafika azmeera
*norain salleh
*amilin
*maisara
*nurul qamarina
and
*raja elina :D
BFF

thanks reader :)






2 comments:

  1. kenapa la KFX tu sedap sgt? haha. menyelerakan btol la tgk ayam2 tu. *slrppppp*

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com