May 10, 2012

story morie :)

hey , assalamualaikum :) !
saya dah BEBAS !
yipppieeey !
final sudah :) , takut result pulak nanti :(
adoyy , sekarang tengah cuti sem  , hanya SATU MINNGU :(
and lepas tu praktikal SEBULAN :(
kalau la cuti sem SEBULAN praktikal SEMINGGU sahaja kan best :D hewhew !
okey , sekarang cek dah sampai KEDAH nahh ! balek kedah pi kedai dengar orang cakap Kedah pekat2 dah rasa macam duk negara luar dah. sebabnya duduk Kelantan lama sangat asyik dengar orang Kelantan je cakap sebab tu rasa macam len ja balek sini. haha :D
seronok dapat balek dengan orang tersayang :) , hehe. 
dari Johor ke Kelantan then dari Kelantan ke Kedah.
buat exam asyik pikir nak balek ja. esh esh !
okey, hari neh kiteorang nak pegi breakfast je. tapi jadi lain la pulak dah.
first pegi TESCO, pastu pegi CENTRAL SQUARE. 
haha. sian si budak ponteng sekolah neh nak sangat makan KFC. cek dengan dea baru je makan di Kelantan semalam.
haha, takpe la. nak buad cmne kan. pegi la makan makan :)
first tuu pegi KFC kat tesco. kan paling dekat la. tapi tade pulak burge. lambat sungguh depa masak.
tapi pi singgah kat kedai siam bawah tuu. macam ade benda cantek je.
haha
with si budak keding :)
then pegi Central Square lah. haha. engat nak pegi KFC jam besar tuu. tapi rasa malas la pulak.
hewhew. pegi je KFC kat cs tu. sebab boley jalan2 jugak kan :)
hewhew.

jum jum
sampai je sana terus pegi makan lerr. perut duk bunyi :D
hewhew, budak yang paling lapar sangat budak bawah neh :)
 atas permintaan si kecil ney nak sangat KFC dea.
neh la ahmadshahir. rambut bile lah nak pi gunting taktaw haish !
marah neh !! 
kiteorang order dinner plate with burger chessy breakfast tu :D 
nyummm ! :)
lepas tu pegi MACdonal's pulak. taw tak beli hape ?
beli MCflurry horlicks ! sedap gile lah. tapi pekat. nestum kan. manis sangat.
si buncit belanja :) thankyouu.
then pegi jejalan satu cs neh la. sian si budak tudung hijau tuu, nak exam kan next week. 
so, dea nak sangat jalan :)
so jalan lerr sampai lah tingat paling atas sekali. HAHA
GAME !!! yeahh :)
beli token sampai 10hinggit ! adoy la.
pastu habes letih main kat game tu. balek la.
yeayy ! :)
comell kan ?
kite suke PINK :) 
hehe
thanks reader ! 






2 comments:

  1. comel nye pink tuuuuu ! love pink jugak !
    btw, done follow :)

    ReplyDelete
  2. to Encik Ahmad Shahir:

    Potong rambut buat style pak cak(pacak/spike)
    xD

    Cik Aien Nadea:

    Makan tu kontrol sikit, kolekstrok kang. xD

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com