May 14, 2012

jogging

assalamualaikum :)
hey kawan-kawan !
hari neh buat apa je ? kuar tak ?
jum jogging jum :)
teman cek aien nak ? hewhew.
hari neh mama cuti sebab semalam hari kokurikulum, so rehat sekejap.
sebenarnya cek aien yang mengada ajak mama pegi jogging. saja rindukan Bandar Perdana.
bangun pepagi tu mama gerak dalam pukul 7 pagi kot. eishh, malas sangat nak bangun.
sebab semalam memang takleh nak tido. tido lambat kan.
so, terbangun... cek aien engatkan dah pukul 8.45 pagi. pastu terkejut la.
ingat nak jogging kan. bangun2 terus cakap kat mama nak jogging. then cakap la tapayah mandi ke.
pastu mama suruh mandi le sebab nak pegi pasaraya Giant terus sebab nak beli hadiah hari cekgu kat adek-adek. pastu tengok jam baru pukul 7.45pagi rupanyaa. HAHA
siap-siap terus pergi tempat jogging di Bandar Perdana tuu. :)
mama yang bawak kereta ye.
awak, dah sampai :)
tempat rekreasi Bandar Perdana.
sampai terus jogging. semangatnya mama saya neh 
3 orang datang neh. dengan adek yang last sekali. tapi dia takmaw jogging. pi main mainan je kat situ. takpe. teman mama jogging. bukan selalu nak jogging dengan mama kan.
hehe, suruh mama ambil gamba :)
 pakai seluar trek yang mama. seluar semua ade di Kelantan. hewhew
jogging and pusing 3kali. pastu stop. cek penat la. hehe.
suruh adek ambek gamba :) 
mama kuat kot. ajak nak pi jogging lagi . ohh no!! cukup...cukup sudah.
HAHA.
okey, perut dah bunyi time neh. jum makan jum. pi Giant. 
tempat yang nak pi makan tu tawu tak ape ? KFC . haha, nasib baik dah ada ayam dah.
lapar :)
order: 
1 snack plate
3 pokkits
2 milo 
nyummmmmy !
hari neh ada harga murah POKKITS, tawu tak satu neh berapa ??
RM2.60 !
start 14/5-27/5 kot. 
sedap woaaa!
neh la breakfast kami :) , baru ja jogging dah makan ayam . 
hewhew. so k la. bukan selalu....
thanks reader ! 



1 comment:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com