May 17, 2012

VM

assalamualaikum :)
hey semua.
bestnya sini hujan. sana hujan tak ?
hari neh kite ade kuar dengan dea. awak ade ? hehe. 
hari neh je. besok nak pegi hanta nenek naik flight nak pegi makkah. then Jumaat busy dengan family 
so, hari neh dapat jugak tengok wayang. hehe.
kiteorang bukan berdua taw.tapi bertiga :) , ade kawan.
kawan sekolah kami masa darjah satu,dua,tiga,empat,lima :D hehe.
korang nak berkenalan ? 
okey kite dah siap neh ! yeaaay.
okey. first tu kami berdua breakfast dekat Hussin Nasi Kandar.
 TOSAI TELUR GARING ! <3
kempunan Tosai taw... di Kelantan susah nak dapat.
tadaaa! sapa suka Tosai ? febret kite taw :)
nyummmmy !
lepas makan kami bedua pegi amek kawan dekat rumah dea :)
then teruih pi Village Mall ler.
yelaaa, takut wayang tade laa. umm 
masa neh pun dah pukul 11 lebih taw. awal tak ? ke lambat ?
okey. kawan masuk je dah meriah. kawan lama kan ? cakap-cakap pasal dulu-dulu pulak.
memang best le.
 neh la kawan kite. baru habes matrik neh taw :D , mama dea kawan dengan mama kite. cekgu sekolah :)
dulu kami jadek pengawas PSS . selalu ponteng time perhimpunan. hehe. 
neh pun kawan sekolah rendah jugak. tapi kenal masa form 6. hehe. 
then kami pegi beli tiket wayang terus le. tapi Marvel's The Avengers pukul 3petang. malas la.
pastu ade citer Safe neh macam best je. tapi memang best pun.
HAHA. wayang start pukul 1.20 ler.

jalan-jalan then minum dekat Secret Recipe :D
lama tak makan. saja gatal-gatal hari neh tetibe je.

weena tolong betulkan tudung. ohhhsem, sweet la you :) hewhew.
gambar neh si dea ambek. orang ambek gamba dea dea pulak yang amek gamba kite.
eeeee!
 kite suruh dea senyum nampak GIGI. :)
hewhew. kan cantek tuu . eh eh. smart, eh kacak :)
tengok tuu. kek tak habes. ape lah awak neh. eeeee!
kite semua dah muak. sebab banyak sangat dea punya kek pekat sangat. sebab tu la tak dapat habeskan. hewhew.
masa untuk tengok wayang bersama :D
awak dah tengok ke belom cerita neh ? 
ape ? belom ?
pegi lah tengok. best la jugak. tak rugi kalau beli.
HAHA.
thanks reader :)
k , baibai.

No comments:

Post a Comment

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com