Apr 13, 2012

praktikal di wad bersalin :)

assalamualaikum , hey :)
cek aien nak berstory mory dengan kawan-kawan yang cek aien rasa seronok sangat bila dapat masuk wad bersalin selama sebulan. first tu dapat dua minggu je, tapi clinical instructure suruh masuk lagi. sebab hari tu kan dapat wad medical saja. 
so, dapat hospital yang sama masa semester dua hari tu. tapi wad je yang lain.
banyak pengalaman yang cek dapat taw masa praktikal di wad bersalin neh.
boleh mandi baby, dengar jantung fetus di perut ibu,tengok ibu bersalin, pemeriksaan fizikal, 
dapat teman doktor :D hewhew
yang tuu paling syiok taw.
 jum tengok baby neh. comel sangat. masa ibu baby neh bersalin sampai la baby tu cek aien mandikan.
hehe, sebab ibu dea comel sangat. hewhew
berat dea 3.5kg





comel kan baby neh. eeee! geram sangat :D


4 comments:

  1. sangat seronok :D

    best best. babyyyyy

    ReplyDelete
  2. best nye dpt pegang baby bru lahirr...:) teringin nak dukung !!

    ReplyDelete
  3. pipi dia tembam lah~~cute sangatt

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com