Jan 21, 2012

hey, assalamualaikum :)
cek aien berada di kedah sekarang. balek raya lah !
haha, tade lah cek oi. balek di kampung halaman. rindukan famili lah.
lepas neh cuti susah sikit. sebab ad midterm dengan praktikal selama sebulan.
YA ALLAH, BAGILAH CEK DAPAT HOSPITAL LUAR KELANTAN :)
AMIN.
pliss pliss pliss.
dari sem 1 taw dapat dalam Kelantan je. nak jugak luar kelantan.
Pahang ke, Perak ke. kan best.
cek aien sampai rumah di Kedah pagi 20/1/2012.
dalam pukul 6.45 pagi.
alangkah seronoknyaa! haha.
balek je. sarapan pagi dah makan ala2 orang putih.
makaroni goreng. tak penah-penah pun buad sebelum neh. HAHA.
sukanya taw x :D
makan sampai kenyang !
lama sangat tak makan sayur. susah nak cari dekat Kelantan neh.
hari neh Jumaat. ada pasar malam dekat mini market rumah neh. tapi lambat lagi.
malam baru pegi. tapi, lepas tuh cek aien ng adek kempunan coolblog.
waaaa! naknak. jum pi econsave mama :)
mama xnak pulak. tapi time tuh mama cakap nak pi tesco sebab hantar adek aishah pi tuisyen dulu.
hape lagi , siap laah :D
pi beli barang dapur. tetiba je cek aien nak buad bubur cha cha, yang kalerfull tuh
then, makaroni, spagethi, roti cheese bun, susu HL, yougurt.
jaga kesihatan lah katakan. hewhewhew
then, pi POPULAR jap. kan dapat baucer rm200 :D haha
pastu ajak mama makan sizzling.
TAPI, mama ng abah tak nak sizzling taw. mama cakap, mama nak makan ice-cream je ng abah.
so, okay je lah. then cek aien beli lah sizzling noodle chicken black paper with egg dgn adek.
dah siap tuh, letak depan mama ng abah.
tetiba je abah nak. HAHA, lawak la abah neh. engatkan taknak.
so abah pun teruih order. sizzling noodle seafood black paper. :D
hehe, tuh la juai mahai sangat. he he he.
makan sampai habes
blurppp. kenyang kot. HAHA, kuat makan bila ada kat rumah taw.
time tuh abah jumpa membe dia. sembang panjang sangat.
so, kami neh bosan. amek gambaq lah kn.
suruh mama ambil gambar. tapi tertekan video. HAHA.
lawak kot. tengok neh.
tekan di sini ye :)
jangan gelak ye.
neh baru betoi taw. tadi tertekan video.
pastu balik ambil adek aishah di tuisyen.
k, thanks reader :)




6 comments:

  1. waah ! nmpak sedap sis ... boleh buat kn ?

    ReplyDelete
  2. Iqa Wan: hee, boleh je. tapi, sis kena belajar ng mama sis dulu lah. pastuh baru ajar taw :D wait ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nt kami mai bln 5 nie anta buku log ! amacam ? ada bran ka ? hahaha ...

      Delete
  3. nt bln 5 kami mai . amacam ? ada bran ?

    ReplyDelete
  4. buku log ?? hmm , okey je. tapi insyalah kalau saya cuti time tuh :)

    ReplyDelete
  5. Saya pun selalu jugak datang Tesco ni mkn sizzling , berharap suatu hari nanti boleh makan dgn amilah. TQ

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com