Jan 24, 2012

tuesday out

hey, assalamualaikum :)
hari neh ada dating di peneng ! 
firstly, tanak pegi luar dari sungai petani. sebab takut balik lambat je.
tapi, cousin dia ada nak jumpa dengan girlfriend dia. so, kiteowang kena jugak pegi peneng.
bersama kawan cek sorang neh. TASHA. maaf tasha, tak sempat nak bergamba kan.
tapi takpe. Tasha keluar dengan boyfriend dia. walaupun teman sekejap :)
okey, suruh datang pukul 11.30 sampai dalam 12.15. ARGHH! lambat dah.
sampai peneng pukul 1.30tengahari. dah la Bukit Mertajam,Perda weh. adoi.
tapi serius merajuk gila dengan dia. muka masam yang terpaksa buat-buat senyum
PACIFIC PENENG :)
see! senyum kan. tapi ... umm , tuhan je taw. untuk jaga hati cek. si ahmadshahir belanja coolblog.
HAHA. selalu macam tu kan :)
yeayy ! sorang satu. thankyou ahmadshahir :)
pastu jalan-jalan dalam Pacific Peneng :)
hewhew :) GONG XI FA CAI !
masa tu sebenarnya nak masuk kedai buku. ahmadshahir nak beli buku ape taktaw.
then cek aien beli buku memasak ! yeah :D naty leh memasak kan kan :)
kalau nak masuk kedai buku takleh bawak masuk makanan/minuman. so, kena habeskan coolblog ye.
dalam kedai buku Popular tuu takleh amek gamba lah awak. HAHA
then lepas habes beli buku. pi cari pendrive cek aien yang dah lama hilang.
akhirnya dapat jugak pendrive baru. yeah !
pastu jalan-jalan nampak baju kemeja lelaki. hah, hape lagi. benti sekejap lah.
beli sepasang untuk dea. sebab bufday dea :)
sebenarnya cek aien ada rancangan lain yang nak buat. nak beli kek then buad suprise. tapi tak jadi.
sebab ada hal. so, sangat sedeh. just belikan kemeja dengan mini cake . tape kan awak ?
baju kemeja untuk dia pergi study. sambil tuh awak boleh ingat saya kan :)
lepas tu tengok barang ladies pulak.
cek aien nak cari kasut yang tak sakit kaki. nasib baik ada discount taw.
akhirnya jumpa jugak :)
HAHA :) tapi kali neh dating sekejap saja. tak lama sangat. sebab malam neh nak balik kelantan la.
kena packing barang. ada nenek kat rumah. nanti marah pulak. hehe.
then nak pergi amek cousin dia yang tengah dating dengan girlfriend dia di Jusco.
babai Pacific :)
hello Jusco.
pi sana ambil cousin je. bukan masuk pun dalam Jusco tu.
tapi time tu tunggu cousin dia baru tengah makan dengan girlfriend dia pulak dah.
then kami keluar jap amek angin yang panas. HAHA
neh adek beradek yang tak rasmi lagi :)
cek aien jeles. depa suruh cek ambil gambar depa. hadoi -.-'
eh eh, malu-malu arnab pulak dah. gatal la awok ney.
neh baru adek beradek yang betul taw :)
okay dah sampai dah cousin dia. masuk dalam kereta sebab panas sangat.
HAHA
kena cepatkan perjalanan. masuk highway tol Sungai Petani Selatan.
then sampai rumah dalam pukul 6 petang. 
alhamdulilah selamat sampai.
thanks reader :)







2 comments:

  1. Fuh , dua2 bradik cute.. mohon restu kakak dier nk keluar makan dgn adik dier boleh? haha

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com