Jan 10, 2012

bila pembedahan plastik GAGAL

hey, assalamualaikum semua!
entry cek aien kali neh tajuk pasai pembedahan plastik.
macam best je. sebab tu cek aien amek kat laman web satu malaysia :D
neh dia link dia
macam-macam ada... gossip artis la. tapi cek aien amek pasal pembedahan. sebab minat kot citer neh.
lawak pun ada. khas buat wanita yang nak ubahkan diri dia dari lawa teruih jadek tak lawa.
nak ke macam tuh ? haha
jum kita bercerita
tapi yang neh kat negera orang putih laaa. tapi malaysia taktaw la lagi.
ontheway pe.
orang putih neh nak sangat mulut sexy. nak tgok ka ?
Bila Pembedahan Plastik Gagal - Jadi Camni
Ramai di kalangan masyarakat zaman moden memilih untuk memperbaiki rupa paras mereka dengan melakukan pembedahan plastik.
Dan trend ini bukan sahaja terhad di kalangan wanita, tetapi turut popular di kalangan lelaki.
Mungkin ada yang perlu melakukan pembedahan untuk mengatasi kecacatan diri atau atas faktor kesihatan.
Namun, ada yang bertindak disebabkan sikap tidak bersyukur dengan apa yang mereka ada.
Pembedahan plastik ada risikonya yang tersendiri. Selain mungkin mendatang kecederaan jangka panjang atau maut, ia juga boleh menghodohkan wajah seseorang itu jika berlaku kesilapan.
Ambil gambar di atas sebagai contoh, pasti ramai pembaca yang bersetuju bahawa wanita ini tidak perlu buat pembedahan plastik kerana wajah asalnya lebih cantik.
Apa pendapat anda?

No comments:

Post a Comment

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com