Jan 8, 2012

cinta jarak jauh

assalamualaikum semua !
hey awak pembaca belog cek neh ! rindu taw. hiwhiw.
maaf  lama tak updated. sebab study kan. tak sempat. nanti orang cakap cek neh asyik buad belog je.
sedeh taw. bukan selalu sangat pun updated.
tetiba je kan cek aien nak updated pasal cinta jarak jauh. status facebook pun sama.
sebenarnya cek aien rindukan mama cek aien.
seriusly rindu taw. mama pun hantar meseg pukul 11.30 malam. tetiba je taw.
mama: *kaklong dah tido ke ?
pagi hari neh baru reply msg. sebab cek aien tido awal. hiehie.
(terus tepun mama) 
tapi mama tak angkat sebab pagi neh ada perhimpunan kan.
mama: *mama ada perhimpunan la
cek aien: *nape semalam mama meseg ?
mama: *saja. rindu kaklong.
cek aien: *yeke mama rindu ? TERHARUNYA ! :)hewhew
mama: *macam mana study ? ok?
cek aien: *alhamdulilah ok mama, mama sehat ?
mama: *lega mama dengar, mama alhamdulilah sihat...
cek aien: * mama nak kaklong balik tak ?
(tetiba je mama bagi balik raya cina neh)
mama: *cuti berapa hari ?
cek aien: *isnin ng selasa je.
mama: *kalau macam tu balik la. kalau ramai kawan kaklong yang balek. :)
cek aien: *okey mama. ILOVEYOU ! hee
cinta jarak jauh dengan mama taw.
yang neh pun cinta jarak jauh jugek. tapi cinta monyet kot. haha.
cek aien dapat jumpa dengan dia jugak akhirnya ! asyik cuti tak sama je.
dia baru sem 3, cek dah sem 4. hee.
sebab tuh tak sama kot !
jumpa sehari je lah. tapi seronok dapat jumpa dengan DIA :)
bergamba dengan makan pun dah cukup taw !
 makan SHUSHI :D
bawah neh kedai yang penuh dengan coklat ! nyummmy :)
lepas habes ronda dalam KLCC, pegi taman dekat KLCC :)
sambil-sambil makan sushi, ice juice, mashmellow and fries :D
lepak sambil sembang. hee.
then begamba!
 apesal lah acek neh. malu saya > < hee
awak, thanks bagi bear . bear yg awak lama nak bagi, tapi tak kesampaian sebab halangan yang banyak kan.
awak cakap time bufday saya 9june11 kn ? tapi takpe. saya suka !
saya dah selamat bawak balek bear awak yang macam gergasi tu. sampai acek bus tnya lah. hee.
THANKS AWAK!
THANKS READER !
:)

No comments:

Post a Comment

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com