Nov 18, 2011

LOVE

assalammualaikum :)
saya suka gambaq neh. dapat darik tumblr.
neh tumblr cek aiennadea (klik bawah neh)
sweet sangat. hm , 
 kita nanti dari baby sampai lah tua kan kita akan lalui.
macam gamba bawah neh
so sweet. alolooo.
masa kanak-kanak, kita mesti ada kenangan kan ? maybe dulu-dulu ada orang minat. time tadika/taska.
cek aien dulu-dulu ada lah jugak. time tuh buad tarian hindustand. kena bercouple-couple lah pulak.
haha, tapi dulu-dulu time tadika. hee,  tetiba je teringat. tapi dah lost contact dah.
ada setengah je dapat contact. :)
lepas kanak-kanak pulak  kita semua akan lalui masa remaja kita kan ? susah nak jaga time-time remaja neh.
banyak sangat pengaruh di luar sana. cek aien mengaku yang cek aien dulu pun terikut-ikut.
so, sekarang cek aien dah banyak sangat berubah.
cek aien dulu ada jugak penah gaduh-gaduh ng kawan sebab menda tah. biasalah kan.
budak-budak baru nak belajar cam neh la kan. tapi kadang tuh stress kalau engat.
tapi cek aien malas nak pikir time sekolah menengah neh. banyak sangat cabaran yang cek aien lalui.
sampailah sekarang neh. cek aien masuk form6. cek aien jatuh cinta.
with A---- S----- :)
sampai sekarang, n dia lah yang ubahkan cek aien neh.
harap kekal sampai lah tua nanti ye.
AMIN.
nak macam gambar di atas neh. 
so, lepas habes remaja muda. kita akan lalui usia tua kita yang akan datang nanti.
semua orang akan lalui bersama :)
so, ingatlah orang tersayang <3
thanks reader :)
(sorry entry bosan) 

1 comment:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com