Nov 23, 2011

last cuti sem

assalamualaikum semua!
hey. harineh cek aien ada story morry yg best lah jugek. kalau xbest xpe lah. tuh bagi korang la
bagi cek aien best sebab cek aien dapat jumpa dengan dia :) hee
terharunyaaa!
yang pi keluar cek aien, aishah(adek cek aien num 3) ng ahmadshahir.
si siti aishah ng si syazwina tak jadek kuar. sebab depa ada kejaa. so, takpe la kami kuar tiga beradek kami ja.
hee, sian aishah adek cek kena duk belakang. suruh duk depan takmaw. malu lah.
walaupun hanya sekejap keluar. tapi takpe.
FIRST, kami pi breakfast di KFC dulu. sebab cek aien tak makan lagi. kelaparan sangat.
time tuh baru kul 10pagi. tanya adek esah nak pi makan kat mana? nak pi KFC la. haha, okey
sian esah lama tak kuar dengan akak dia neh kan. bukan selalu.
neh kami dua :)
so, pepagi kami orde.
-snack plate
-dinner plate
-jelly ice-cream
-milo ais
-orange juice
-nescafe panas
dashat dak ? kami tiga makan . tapi ayam ada yg original ja. sebab pepagi kan breakfast je. kalau nak yang tomyam punya kena tunggu kul 11 lebey lah jugek.
semuanya RM33.40 .
makan sampai kenyang sangat. yang paling kuat makan mesti lah ahmadshahir kan. sapa sokong ?
hee,
okey makan-makan pun dah dekat sejam. pastu snap :) hee
nak tengok dak ? tanak tengok pejam mata taw!
haha, edit yang terlampauuu!
biasa la tuh. xpe kan kan kan kan :D
yang neh ja gambaq yang okey pon. biasa lah kan si kecik amek. hmm
pastuh lepas habes makan kami pi central square jap. lama tak pi sana. nak tengok perubahan.
pi sana ronda-ronda habeh la. memang best lah.
si ahmadshahir neh nak pi tengok kasut VANS kegemaran tuh. tapi SALE tade lagi la time2 neh haih.
saket jiwa raga kami. sedeh...
pastuh nampak lah cool blog. si esah dahaga time tuh. pi la beli kat dia.
grape ng mocha.
cehcehceh. esah malu lah tuh ahmadshahir amek gambaq diaa. :D
neh cek aien berada depan cool blog tuh. sebab ramai sangat kat situ.
waiting :D
sedap taw cool blog neh. pi lah central square. depa baru buad tuh.
pastuh pi tengok kasut cik aien pulak. asyik ahmadshair je kan kan :p

try punya try. tapi ahmadshahir dengan esah cakap tak lawa lah kaler dia. sedehnyaa.
hm , habes xjadek beli. tapi cek aien minat. hm , camna eh ?
tapi takpe la. esah cakap kat tesco banyak kasut neh. suka sangat dia dengan tesco haih.
pastuh dah pukul 1.45 dah. so kena balek :)
sebelum balek pi econsave. beli baju mama impikan. hewhewhew. haha. suprise taw.
cek aien sangkut kat kerusi kat bilik mama. untuk mama pakai pi MELAKA ng KL besok.
hee, sukanyaa!
hm , okey. thanks reader yang comei!

1 comment:

  1. eh dah lain header ;) btw, ape rase ek mkn kfc pagi pagi. tak penah penah try haha

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com