Nov 22, 2011

MALAYSIA vs INDONESIA

assalamualaikum semua ! :)
cek aien tulis entry malam-malam neh sebab terlalu gumbira kerana MALAYSIA MENANG di penalti.
ohh yeaah! sukaanya!
tapi yang tak sukanyaa! indonesia duk kutuk negara kita wei. saketnya hati.
dahla keja di MALAYSIA, cari duit di MALAYSIA, tapi pangai busuk. talam dua muka. pi balek wei kalau pangai buad lagu tuh. tak baek wei.
cek aien bukan nak kutuk lah kan. tapi seriusly lah kan. depa duk kutuk kita banyak sangat.
kita tak lah sangat duk kutuk depa. dah la edit gambaq MALAYSIA kita macam2 wei.
cuba tengok neh
neh sebahagian yang cek aien tengok dekat facebook.
sedeh depa buad kat bendera MALAYSIA kita.
tapi pape pun, MALAYSIA yang terbaik okey. jangan gaduh. CHILLAH okey :)
okey, firstly lah kan malas kot nak tengok TB. pastuh duk twitter. banyak yang tulis  Indon dapat 1.
so, pe ah. macam saket hati. bukak teruih tb lah.
haha, tengok sorang-sorang macam oreng gila... haha, hingaq kot.
sebab pemain bola MALAYSIA yang nama IRFAN tuh dah dua kali dah nak masuk gol ok.
jerit ah...
lastly sama lah pulak. seri kan. malaysia ng indon. 1-1
pastuh kan penalti. berdebar pulak cek time tuh. macam cek aien yang pi tendang bola tuh. haishh.
masa pertama tuh masuk, kedua masuk tapi yang ketiga tak masuk.
tapi yang syoknya kan yang time last tuh indon tak masuk.MALAYSIA pon engatkan tak masuk masa tuh. sebab si penjaga endon tuh sempat lagi. tapi tengok2 bola tuh larik masuk GOL!
sukanyaaaa! makaseh ya endon. and sayang MALAYSIA !
sebab apa cakap makaseh endon ? sebab dah bagi jalan bola MALAYSIA masuk gol.
ya allah jerit gila lah weh. then men tampaq2 pulak dengan adek. haih.
sonoknya MALAYSIA kita dapat piala.
TAHNIAH MALAYSIA <3
view this video okey ? just klik!
http://youtu.be/8x2i1yfUnPI
hari neh yang best jugak selain bola , abah dengan mama belikan kamera neh :)
FREE GIFT
-16GB
-TRIPOD
-BEG
-LENS
-PENCUCI
oh, baru taw. hari neh kan mama ng abah jaga spm. patutla depa balek lambat. rupa2 nya depa pi beli menda neh. pastuh time nak tengok bola mai tunjuk-tunjuk amek gambaq pulak dahh. :D haha.
makaseh mama ng abah.
thanks reader! :)


2 comments:

  1. wahh , congrats . kite nak bende tu mama kate lepas SPM . :'(

    ReplyDelete
  2. suke khairul fahmi .hehe .dan dan, cmera awk same dgn kite la tp kite nye kaler ceklat .nice to visit ur blog =)

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com