Nov 12, 2011

happy birthday mama

assalamualaikum
entry hari neh pasai bufday mama hari khamis harituh tak sempat nak pegi sambut sekali sebab ada kenduri sebelah rumah kan. so, hari neh baru keluar.
sedeh hari neh kami makan 4 orang ja.
abah pi study kat UUM  then nenek balek rumah dia di alor star.
tapi pape pun sempat sambut bufday mama kan.walaupun dah lepas dua hari,  disebabkan busy.
so hari neh yang ternanti nanti.
pukul 12 tuh dah siap-siap dah. mama balek darik sekolah terus ambek kiteowang kat rumah :)
kamera, kek , :)
yeahhh. makan di PIZZA HUTT!
si kecik esah neh sebuk nak jugak buh thausand island neh.
buka kek :)
HAPPY BIRTHDAY MAMA!
di kek tuh tulih (BEST MUM EVER)
blueberry cake
with cover handphone for mama <3 , pink.

menunggu pizza yg full chess neh !
untuk 4 orang dah terlebeh cukup dah neh kan kan.
the cheeesiest pizza evah!!!
the Ultimate Cheesy 7 Pizza, soup,salad with thausand island and seafood lasagna :B
nyummm nyumm!
dah macam dunia keju dah taw dak.
cek aien engatkan meatball. tapi keju lahh. patutlah pun!
makan pizza ng kek ? whoaaa! kena DIET lah.
malam hari neh (12/11/11) ada BBQ di sekolah mama lagi. hadoiyai. manyak gemuk la.
so, alamatnya. makan untuk hidup :)
makan TIME!
 aishah: hm , amek la gambaq esah sama. asyik gambaq hampa dua jaa.
mama: amek la gambaq esah tuh. sian dia DP fb pun lama tak tukaq.
aishah: esah tak rety nak tukaq gambaq fb esah la
cik aien: yelaah. nanti kaklong ajaq taw. mama lagik banyak gambaq darik kami dalam fb, kan kan ?
mama: alaah. gambaq2 sekolah ja pun. 
HAHA
 sama dak ? hee
neh untuk pembaca saya yang comel :)
thanks reader! :)

1 comment:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com