Dec 10, 2011

seharian bejalan

hey, assalamualaikum..
cek aien keluar seharian dengan budak-budak rumah cek aien.
best giloo. kul 3 petang dah kuar.
tapi macam lewat kan ? sebabnya solat jumaat. lepas habes tuh baru kiteowang keluar.
first, kiteowang pi rantau panjang. sana kawasan bebas cukai. masyuk kot pi sana.
barang-barang sana seriusly murah, tapi ada yang mahai gak.
ada yang mahai. kat sana yang paling banyak juai baju-baju jersi, then baju wanita lah paling banyak then lawa.
lelaki pun ada jugak. pi sana pening pale kot. haha
yang bawah neh gamba yang kiteowang kuar :)
neh cek aien :) kenai dak ? :D
 pegi shoping sampai tak engat dunia lah kan :D
pastu dah penat dah neh. lagipun tengah kelaparan sama. tengok muka-muka kelaparan neh. nampak ?
heee. so, ape lagi kiteowang balek kota bharu nak pi mydin kubang kerian. lepak dekat kedai hari-hari.
rantau panjang pun dah banyak dah shoping sampai la pukul 6.30 petang.
ada yang beli teddy bear, tudung,jersi
macam-macam la.
so, kul 9 gerak pergi makan di tesco. thanks ye kawan kak dayah :)
dalam kul10.30 lebeh gerak pegi wakaf che yeh. time tuh hujan lebat sangat-sangat.
haha, tunggu dalam kereta sampai kul11 malam. then macam okey sikit baru pegi masuk wakaf che yeh.
beli la jugak sikit-sikit. tapi hujan ada yang tutup kedai. sedehnyaa :(
tapi memang best la enjoy seharian.
sampai kolej dalam kul 1 pagi.
sori, time neh tak berkesempatan nak amek gamba ye.
thanks reader! :)


3 comments:

  1. Seronoknya diaa. Semua comel comel. Lagi2 makcik blogger ;D Ain, macam mana ain pakai shawl tuh eh? Cantik. Ain ada apa2 link tak fara boleh refer? :)

    ReplyDelete
  2. shopping sakan nampk kak aien...hehe

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com