Dec 4, 2011

jalan-jalan

assalamualaikum... hey :)
cek aien nak citer yang cek aien pegi jejalan dekat pantai seri tujuh !
heee. bosan kot duduk terperap je kan. dahla stress praktikal di kolej. bosan kot. sedeh sangat. 
tapi tak ape lah.
minggu neh last di kolej. nanti 2minggu di Tumpat pulak.
pape pun semua dalam Kelantan. ARGHHH!
hanya cek aien dengan kak dayah then kawan akak dayah. yang lain ad problem sikit. tapi depa ekotla jugak.
sebelum pegi pantai seri tujuh, kiteowang pi makan dulu. satu tempat neh.. lebey kurang macam KFC.
tapi tempat tuh nama ADELEE. macam yang penyanyi owg putih tuh ha. HAHA.
tapi, sedap lah jugak makan kat sana :)
yeayy! dah siap dahhh :)
pi makan makan duloo. kawan kak dayah kelaparan!
 cek aien kekenyangan giloo. nampak tuh! habes suda :)
cek aien with kak dayah :)
so, lepas makan kawan akak dayah nak gy jejalan kat tempat neh. rupa-rupanya pantai seri tujuh .
cantek giloo pemandangan dia. hilangkan stress bersama ye.
jum tengok !
neh cek dayah amek gambaq cek aien darik belakang. alahai. malu lol. nampak tembam ! GHAGHAAHA!
neh darik belakang. kita amek yang depan plak ye .
meowmeow! 
meow neh mai nyondol-nyondol. pastuh amek gambaq ng kak dayah pulak :)
HAHA, sama dak ! kami taktaw nak wat ape dah time neh ha. duduk tengok pemandangan je.
then ade la anak sape la comel neh. nak pulak cek aien dukung dia.
pastuh si budak kecil tuh balek. dapat dukung kejap je lah. comelcomel!
datangla pantai seri tujuh neh. di Tumpat. cantik sangat pemandangan di sana. lepas tu boleh naik boat then kayak la. seronok sangat. lepak sampai pukul 7 petang jugak la.
then balek! sebab urgent. ada dua orang mamat neh kena hantar dorang di tanah merah.
balek kolej pun dekat pukul 12tgah malam lah jugak. dalam kereta yang ekot tuh cek nadea huahua,kak dayah,nfatina then cek aiennadea. yang dua orang mamat tuh ell arep dengan pijan.
so, yang tuh tapayah la nak cerita. sebabnya time tuh cek aien mengantuk. so tak dapat amek gamba :)
then panjang sangat ceritanya.
k thanks reader!

1 comment:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com