Aug 13, 2012

salam ramadhan

assalamualaikum , hai semua :)
apa khabar eh kawan-kawan belogger kite yang comel ney?
harap sihat-sihat semuanya ye.
alhamdulilah sihat semuanya .
okey cek aien sekarang neh tak berapa nak sihat and tak bape nak okey.
sebab kemalangan.
masuk wad 2hari je. dapat jugak kenal-kenal dengan doktor kat sini.
tudiaa muka cek masa exsident. nampak macam orang sakit tak ?
hee , 1st time taw masuk hospital and dapat rasa macam mana jadi pesakit.
selama neh cek aien selalu je merawat orang sakit. sekarang neh nurse pulak yang merawat.
sumpah ramai gila time tu doktor praktikal.
segan haih. :D
and paling best sekali dapat rasa macam mana masuk air. ya allah , sakit jugak la.
and nampak tak bebola hijau yang 3 biji tu ? em, tu namanya mainan time cek aien bosan-bosan.
hewhew. lawak je lah :) , sebenarnya cek aien time kat wad tu fisioterapi yang ajarkan suruh guna neh, nama dea spirometer. dulu masa semester 2 belajar pasal neh. last-last kite pulak yang guna.
ini untuk tengok perkembangan paru-paru and udara dalam badan :)
tapi naik satu bola je. emmm.
dugaan dari Allah s.w.t.
cek aien berharap sangat dapat pulih. dah tanak susah kan orang lain.
nak sangat buat kerja macam biasa. 
nak sangat jalan macam dulu.
nak sangat sihat macam orang lain.
:')
kereta terbabas dengan pokok. itu yang menyebabkan hentakan kuat di dada cek aien.
and patah di tulang sternum and ribs yang ke 5.
doktor nasihatkan jangan buat kerja berat and gegaran yang kuat ke.
ya allah, sembuhkan lah hambamu ini ya allah.
AMIN :)
awak semua, doakan cek aien eh.
nak sangat macam dulu. please.
eh , salam ramadhan buat semua umat islam :)
jangan lupa pegi tarawih ye , and jangan lupa niat puasa tu.
jangan mengutuk orang ye. batal puasa nanti. ingat ye.
jum kita berdoa :)

dan
di bulan ramadhan neh jangan buat semua di bawah neh ye.
no food
no drink
no smoking
no date
no drug
no ice cream.
haha , ice cream ? okey.
selamat berpuasa ye kawan-kawan :)
thanks readers !


3 comments:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com