Aug 17, 2012

3hari lagi ?



assalamualaikum :)
selamat petang semua . okey. dah solat belum neh ? hee saja tanya bagi yang muslim.
semua mesti dah pakat-pakat balik kampung kan.
kasihan kepada sesiapa yang study jauh-jauh and tak dapat balik tu. 
tapi sekarang kan zaman modern. raya dalam skype ke melalui ipad,ipod,iphone. haha
kan ? 
kite pun balik raya taw. tapi bukan naik bus. tapi naik kereta.
bukan kereta sendiri taw. kereta bf kak dayah dengan kawan bf akak dayah.
gilo lah depa neh. syok lah jugak dapat masuk satu kepala. 
kaki buat lawak sungguh la mereka neh. tak larat nak gelak.
duduk dalam keta duk gelak ja. 
nasib baik dah sihat sikit neh. boleh la gelak-gelak. kalau tak takleh sangat. takut tulang terkeluar.
hahaha. lawak jelah. mana ada sampai cemtu haish.
kami sebelum balik pi singgah dulu kedai kamera. 
alhamdulilah dapat kamera satu. share dengan ahmadshahir :)
and sebelum tu dapat bergambar dengan adek mama tehah kite neh. dea suka baca belog kite.
thankyou adek is :)
dapat bejumpa depan :D haha. kacak kot.
lepas tu teruih menuju Rantau Panjang. pi shopping sana sat. si ahmadshahir orde beras dagang.
then bf akak dayah dengan membe dia shopping jeans and jersi .
gile kot. banyak sangat. sana barang-barang memang terbaik lah .
okey. pastu kami teruih menuju ke Jeli taw. bebuka dalam kereta.
taw tak bebuka ape ? roti je. untuk alas perut neh.
bukan diet taw. neh pun dah cukup diet taw.
solat pun berhenti masjid yang ada kat tepi-tepi neh je. tu nasib baik ada taw.
kami solat jamak. kan jauh nak balik. if puasa pun boleh. tapi kena ganti lah.
okey. ney muka kami bertiga
muka letih. original. no makeup taw.
tengok, kami suka senyum nampak gigi macam ney. 
PEACE :)
kami semua orang kedah taw.
thankyou kepada abang Munir and abang Khalid sebab susah-susah bawak kereta hantar kami.
jasamu dikenang . 
okey. sebelum balik tu kite jumpa dengan ahmadshahir. suprise untuk dia.
then kempunan nak makan meggi goreng mamak. ohsem taw.
actually nak makan tosei telur. tapi tade. eishh. dapat jumpa dengan kawan-kawan form6.
tudia BFForever. depa neh kembaq taw. semua sama. scoot pun sama. haha.
meh tengok cek aien makan apa. hehe. mesti korang cakap tadak menda len ka nak makan ?
haha. kite makan meggi goreng. teringin sangat-sangat.
kempunan punya pasal. haha. kenyang sangat.
yelah bebuka makan roti je. hee , korang makan ape ? mesti best lagi kan ?
hee. selamat berbuka ye and selamat bersahur.
thanks reader :)


2 comments:

  1. hewww syok makan-makan

    hey dear

    selamat hr raya!

    ReplyDelete
  2. yes. mestilah anisa :) , eh. selamat hari raya too :)

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com