Aug 11, 2013

raya lagi wei.

assalamualaikum :)
hey korang.
harineh ghaya ketiga. so, still ada lagi mood ghaya.
ada yang dah hilang mood ghaya kaa ?
harineh MakLong & PakLong datang rumah
so, mengemas laah jawabnyer.
bangun awai2 la. nak siapkan lontong.
so, buh kuih ghaya,potong nasi impit & ketupat, 
making kuah kacang & rendang.
hambek kau. banyak yang nak kena buat.
chef mama & kaklong (ceq ler)
comel tak reben pink tu ? hehe.
neh mama ler. kreatif kan mama ceq.
haritu tolong buat  dengan mama reben pink tu.
*tak sangka mama minat pink jugak :D
so, lepas makan tu mama ajak bergamba dengan family sekali lagi :D
my real baju raya :)
finally dah jumpa tudung yang sesuai tuu.
pink macam nak purple je.
family.
5 only.
4girl + 1boy.
maklong family's.
4boy+3girl.
 bila bergabung :D
ramai tak ? hahaa.
neh baru sikit youuu.
cousin yang dah besar dah. :D
sebelah ceq tu bakal engineer, insyallah.
di luar rumah.
di pondok baru mama ney...
 mama & maklong. sama tak muka :)
sian PakLong tak nampak.
si Esah lindung..
3dara pingitan.
semua tak kawen lagi neh. hehe :)
sorang LJM, sorang SPM, sorang UPSR.
doakan kami bertiga neh cemerlang dalam exam tahun 2013 neh.
AMIN.
ontheway ke rumah PakChaq :D
TADAAAA!
hehe. makcaq tadak. pi Kulim. sedihnyaa.
rindu Sakinah,Zetty :')
tak dapat jumpa mereka.
then lepas pi beraya rumah PakChaq di Amanjaya.
kami pi rumah TokLong di Peneng.
ohhhhmygudddd.
situ memang jem jem jem.
dah la tengahari time tuh. matahari macam kat atas kepala ja.
lepas pi sana ramai pulak adik-beradik yang datang.
pi sat jaa.
lepas tu balik pi rumah kawan mama kat SP. 
dapat makan nasi :D kenyangg.
lepas habis je beraya semua tu. balik tidoq. penat -.-'
thanks readers! :)
SELAMATHARIRAYA EIDULFITRI :)

No comments:

Post a Comment

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com