Aug 15, 2013

openhouse ceq.

ASSALAMUALAIKUM.
raya ketujuh :D
whoaa ! update lagi pasai ghaya nooh
selagi tak cukup sebulan selagi tu tak habes lagi ghaya.
14/8 ceq saja-saja suruh mama masak soto.
nak ajak kawan-kawan lama belah ceq mai.
ghindu depa sangat-sangat.
so, ceq just tulis dekat wall fb je. 
tak sempat nak hantar mesej kat semua kawan-kawan.
(kredit takda)
sapa yang nampak tu nasib baik :)
soto je yang senang sikit.
akak Jia dengan akak Mira senior ceq di SM Teknik Sg Petani II :)
akak Jia & akak Mira first datang dulu. hehe
terkejut sangat. dah 5 tahun tak jumpa taw. last masa form 4.
akak Mira jumpa balik masa di IKM sat. lepas tu tak jumpa.
rindu plus plus :)
masa tu dahla mama & abah pi amek adik tuisyen.
lepas tu pegi kenduri. so, sorang-sorang kat rumah.
handle semua. fuhh. takut -.-'
sorry korang sebab tak sempat nak sembang.
kelam kabut bila dalam satu masa tu 3 group mai.
haha.
lepastu kawan kolej ceq datang.
orang Negeri Sembilan datang Kedah dengan akak dia.
abang ipar dia orang Kedah.
so , alang-alang si Nurul datang.
hehe, terkejut ceq. :)
dapat jumpa akhirnya !
sebab 3bulan praktikal lain tempat.
dapat jumpa si baby Auni yang comel tu.
anak kakak Nurul (kwan kolej)
dia takdak dalam gambo. buas sangat sekarang ney.
lepastu kawan ceq dari sekolah rendah datang dengan family.
mak kawan ceq neh kawan mama.
mengajar sama-sama dulu masa di SK Taman Ria :)
cekgu Zarina & cekgu Shamshinar :)
sebelah kiri tu Aisyah & kanan Weena.
dorang neh kawan dari sekolah rendah.
si Aisyah tu dari sekolah rendah sampai kolej sekali.
Weena sekarang study di Johor. jauh nuuu
datang pulak ahli-ahli Lelaki.
tadi first-first perempuan dulu.
si Adam, Abg Kus & kawan Adam.
 puas sembang pasai kerja nu, makan la. 
orang lelaki nuu kawan kolej ceq. mai dari Penang.
thanks for coming dear.
dapat jumpa+peluk+sembang puas-puas.
alhamdulilah, openhouse okey masa tu. tadak apa-apa masalah.
cukup-cukup sangat. hehe.
seronok tengok orang mai rumah. rasa macam tak sunyi.
korang mintak maaf taw kalau ada yang salah pape 
ke masa openhouse tu maafkan ceq taw.
tak dapat sembang ke, tak dapat duit ghaya ke tak sedap ke
hihi.  
maafkan kami.
SELAMAT HARI RAYA dari ceq sekeluarga :)

No comments:

Post a Comment

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com