Jun 8, 2011

selamat hari ulangtahun

http://www.cute-smiley.com
hey. asalamualaikum...
WHATS ! ? 8JUNE ? WUHOOO!
dah 1years babe! bhahaha. tak sangak weh.
tak penah selama yang aq jalankan perhubungan TAK PERNAH smpai setahun weh.
dengan DIA je yg leh sampai SETAHUN neh.
walaupun banyak sangat dugaan ng rintangan yang dialami oleh aq ng DIA.
lagipun DIA study di JB. aq neh KELANTAN. huh. semester pun xsama. cuti pun tak sgt sama.
sedey doe. tapi sekarang neh pun kiteowang still gaduh. alaa,gaduh2 manja kot.
haha. k lah weh. banyak sangat kenangan aq ng DIA. 
tapi aq harap aq punye perhubungan neh leh kekal. AMIN , aq sangat rindukan DIA.
sumpah! xtipu kot. hm , aq nak sangat jumpa ng DIA. lama tak jumpa. lagipun aq tengah praktikal
DIA cuti 2bulan. hm , ya allah haihh. tuhan je yang tahu.
ok la. pape pon nak wish HAPPY ANIVERSARRY DAYS.
neh yang aq buad sendiri. sorry tak lawa taw awk.
just nk cepatkan. just guna PEN bukan  MAKER. harap awk sukahttp://www.cute-smiley.com




yang neh je dpat saya kasi kat awk. cuz busy dengan praktikal. maafkan saya ye.
hm, neh gamba dari awal dulu smpai sekarang kita kuar.
kisah dari form 6 sampaila sekarang neh. couple lepas aq benti form 6. then pegi pizza ng family gy wish bufday aq.TAPI bufday aq 9june. so mama wish awal sikit 8JUNE. haha cuz busy ng  meeting kot. so, aq tepun DIA cuz time tuh just member sekolah. saja bgtaw duk kat pizza kat tempat dia keja.
rupa2nya DIA dah benti keje kat situ. so DIA suruh tunggu. then masa tuh pun habehla makan2 semua ng family, tiba2 DIA call ade mane. so jumpa ng DIA jap. then suruh tunggu pastu taw x DIA gy beli choclate cadburry DUA. BHAHA. engatkan ape tadi. haishh len macam je neh.
haha. lawak kot. so mesej2 couple lahttp://www.cute-smiley.com8JUNE10. haha. aq pun taktaw cmne leh tersangkut ng DIA. sedangkan ade lagi yang suka kat DIA time form 6 tuh.  pape pon hubungan aq ng DIA dah setahun. hehe
awk, maafkan saya if ade tersalah yang saya buad kat awk ye.

2 comments:

  1. comey sngt.... epy2 slalu... amin...

    ReplyDelete
  2. thanks wehh ;), then aq pun harap cmtuhh. aminn. thanks kiela <3

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com