Nov 11, 2012

HAPPY BIRTHDAY MAMA

assalamualaikum :)
hai semua... apa khabar ? harap sihat selalu ye.
kite tak sihat neh.
*acheeeeewwmmm! (hidung merah)
tapi kena kuat. dah dekat seminggu dah. suara pun dah gharau. macam lelaki pulaks.
and tak selesa sangat hidung neh.
dah dekat seminggu dah... rindu air sejuk..
 sedeh sangat tak dapat nak minum air yang sejuk dengan ice cream :(
now kite dah ade dekat Kedah. rindu bilik kite neh.
balik-balik tade rest punya. mengemas bilik sebab nak holiday kan.
kesian kite kan... balik hari Jumaat pagi. dah la bus lambat lagi.
tapi kali neh famili datang ambil di Stesen bus. 
pastu teruih pi makan nasi kandar ayam madu sepinggan.
memang kenyang ohhhh! haha.
mengidam tak tentu pasal. nasib baik lah mama and abah bawak.
thankyou mummy and deddi.
9/11 bufday mama. tarikh yang kite balik . 
pastu mama cakap ada kenduri kawen besok :)
and cek cakap kat mama nak pilihkan baju kurung mama untuk kenduri besok.
padahal cek beli hadiah baju kurung untuk mama. 
suprise lah :D hehe.
and alhamdulilah muat-muat baju tu taw. selalu cek beli ada yang ketat la. pastu bagi kat cek.
kali neh muat and okey. SUKANYA :)
tunjuk-tunjuk kat mama. terus try. and terus suruh iron nak pakai di kenduri besok. heww.
bunga inggeris. nasib baik jumpa yang neh. nampak lembut :)
and tiramitsu cake 
hehe. sedap taw :)
Selamat Hari Lahir mama. semoga panjang umur and awet/awek muda.
nak nengok tak mama kite pakai baju tu ?
 orang cakap, mama dengan cek macam adik-beradek. hewheww :)
tengok. dah sama tinggi taw.
bertemakan baju kurung cotton :)
love this,okey.
thankyou readers.



No comments:

Post a Comment

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com