Aug 20, 2011

keluar dengan penuh kesabaran

hey semua! huh. nak story kat korang neh. macam2 lah. penuh gila dengan kesabaran. tension, saket hati. semua ada. hm , tapi bulan puasa neh kita kena lah besabar ye.
first
-sesak jalan raya
time jalan raya yg sesak tuh lah dia nk pi berebut masuk jalan org. haish.
bole plak dok gelak kat kiteowang kat dalam keta neh.
yelah kan. keta kancil duk dlm smpai 6org.nek keta sewa.
hm , pastuh nk masuk line jalan org.dah lah chines. pakai sexxy nk mati. urgh. saket hati gua tgok.
naseb bek lah bulan puasa neh kan.
kalau tak *&^%$ !
haaha.
second
-carik parking
ya allah. penuh gila lah KBMALL. sesak sgt.
dah tade tempat shopping len dah kat kelantan neh.
naseb bek lah keta proton neh kuar dah.
haish berpeluh kami lam keta neh. habeh cair makeup semua. haha.
third
-masuk KBmall
hm , masuk plak satu hal. ramai gila. adoi. pi je kedai baju2 semua penuh.
bila pi kat barang elektrik,barang sukan ng tmpat makanan tadak pulak sesapa yg nak pi.
urgh. kalau lah ade alat doremon kan. leh suruh depa benti.
biaq kami 6 org ja shoping kat situ.
BHAHAHA
kiteowang tak sempat nak amek gamba.
semua pakat busy berebut carik baju raya.
naseb semua dah dpt baju.
pastuh bukak posa kat dlm kbmall tuh je lah.
haha , tuh pon last minute. ramai nk mati kat macd.
fourth
-kereta sewa rosak
pstuh dalam kul7 mlm tuh nk balek bebuka kat umah.
start2 keta . takleh nk idop lak
depa ckp batri keta. haaha. pastuh tunggu lah dlm sejam.
tunggu tuan tuh mai.
pastu berita gumbira taw dak.
kami dapat HALF taw. kiteowang kuar kul 3ptg smpai lah kul9mlm.
tuan keta sewa tuh ckp bayar 3ptg smpai 5ptg je.
memey murahlaa.
pastuh balek singgah kat petronas . 
pi cucuk det. then keta mati plak kat situ.
haha. malu doe. dahla pakai baju lawa2. pastuh kena plak tolak keta tuh kat buh minyak tuh.
haha. naseb bek lah tak ramai org time tuh.
last
-nfon aq ng kak dayah hilang ????
urgh. gile weh. nfon hilang. dahla nfon mama aq tuh. syg taw. 
naseb bek membe yg sewa time tuh.
so , tepun suruh depa carik nfon.
so , naseb bek lah jumpa. kalau tak. tensionn lah cek.
sedehh taw.
haha. yg tuh je yg buad byk sabar.
-.- sekian. :)

3 comments:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com