Jul 8, 2011

setahun sebulan

assalamualaikum
hey all.
ari neh aq nk cter pasal relationship aq yg dah lame KOT.
tak lah lama sgt. hm , ary neh dah genap setahun satu bulan

wuhoooo. walaupun selalu gak gaduh. 
tapi, antara couple2 aq dulu. yang neh lah yg paling aq sayang gila lah.
org ckp kalau couple time study neh tak kekal.
hmm , aq pon kdg tuh mcm risaw je kan.
lagipun DIA study kat POLI JB. aq neh study kat KELANTANIES je.
hm , no movie then no karoke. bosan!
dahla jauh nk mati. aduhh. sedey kot.
tapi pape pon  kalau bejauhan lagi bagus. tak la asyik jumpa.
if sekali kan kunk dia ngorat junior aq lak. haha.
so, biakan DIA study juh2 senang. balek kedah jumpa. kan ? tuh pon kalau sama cuti.
lagipun dia baru sem 2 skrg neh. aq dah sem 3.
nanti dia dapat junior lak. hm , lagik risaw. kunk ade lah betine2 yg gatal merenyam tuh.
dahla DIA sem2 kene duk umah sewa. then DIA pi study pon naek scoot.
lagila BAHAYA!
aq pikir macam2 taw. dahla jauh nehhh.
takut ade lak yg nk tumpang2.esh! takleh aq. 
aq neh cepat jeles nk mati. hahaha. tade laa sgt. bukan nk kongkong. 
kan?
anyway. aq syang DIA sgt2.
so, lagu yg sekarang kat blog neh khas buad DIA
aq teringat time first kenal ng DIA. haha. mcm lawak je.
tahla mcm mana aq leh jatuh hati, jatuh cinta semua tuh. dahla haihh.
neh time kiteowang form 6. sekolah bandar sg petani,




qinduuunyaa kat DEPA semua!
n
rinduuuu time neh. <3
aq kenal ng DIA time neh laaa. then time form 6 neh DIA ckp DIA dpt poli jb. jauh sgt.
aq engt time tuh nk pi study kat SEGI COLLAGE.
time  neh kiteowang kawan jaa. tuh pon mcm penah kenal.
nak taw dak pasai pa ? dulu kami semua neh penah sekolah rendah sekali .
hahaha. lawak betol. tapi time sek rendah dulu aq laen sgt. gemux.
hm , smpai depa pnggei aq neh doremonn lah.
haha
pastuhh,aq benti form 6 awal darik DIA.
masa tuh cuti sekolah kot tak silap lah kannn.
then kawan jelaa. dlm fb. no fon pun taktaw lgi. then bila tah kiteowg dpt taw no fon tahla.
maybe dalam fb kot.tapi kami just kawan je. cuz ada orang minat kat DIA time tuh.
so , tak ganggu sgt laa. then 
lepas tuh bufday aq. <3 haha. mama wish awal sikit time tuh. 8june.
mama ajak makan pizza. nyummmy!


gpun tempat pizza tuh tempat qeja DIA dulu. so mesg dia ckp aq duk tempat qeja DIA neh.
pastuh DIA cakap tunggu jap. nanti DIA nk pi sana. nk amek ape tah kat empat qeja DIA.
so,tengok2...DIA kasi dua cadburry. <3
thankyouuuuu!
neh time muda2 dulu.
kekekekekeke
time neh malam kot kiteowang couple. tapi 8june laa. :)
so, aq dapat study kat IKM sg petani. cost fashion aq tuh lah. tapi yg neh laen. kena wat sofa, then langsir.
so, aq macam tak minat sgt. aq study jap je kot.


 rinduuu time neh. syang semua!
kdg2 tuh jumpa ng DIA. DIA dtg melawat.



neh serumah :)
bye2... time neh aq dah stop dah kat IKM sg petani.
pastuh aq tak jadek study kat college segi.
aq study kat kelantanies. KPTM kemumin. mama ckp baju nurse dorang kaler pink.
haha.semua pink. tmpat tinggal pun pink. so aq neh dahla minat gilaa pink.
so sekarang aq study kat sini je laa.
then aq pon dengan ahmadshahir neh je yang aq couple weh.
hmm , harap2 kiteowang ok la kan. aminn. :)










:) hope kiteowang kekal .walaupun setahun kan ?
amin!
thanks reader

3 comments:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com