Mar 26, 2011

sukansukan

SUKANEKA <3
sukan ouh sukan. aq memang tak suka gilaa lah sukan nehh. memang sesangat lahh. sumpah tak suka. dah lama kot tingai sukan nehh. esh2...ape lah kan ? hm , cmne lah nk KURUIH? eshh. tuh la pasal kan. hm , dah gemux dah skrg neh haa. hm , dulu2 time sekolah kann, bila ada sukan je larik. haha. besalahh. bueh sgt! haha. dulu2 lah kann. hm , skrg neh sambung study pon still ada sukan2 neh. eshh. malaihh gila lah. hm , tpi terPAKSA maen gak. ahaha. kteowg maen game mcm. suma game ada 6 lah. then dpt hadiah lagi kott.
-terompah gergasi, besar gilaaa.kene 4org men. haha :D
-maen bowling kelapa
-maen gelang rotan ng kelapa
-manik masuk jarum
-bawak dulang ng cawan ada air. wahhh yang neh lah kalah awai. HAHA
-last sekali neh kami buad istana pasir. :)
tempat neh kat PCB <3
jum lah kita view gambaq .
neh manik masuk jarum :)

istana pasir <3

haha kelantan TOWER. otw. :)
dpt num 3. tapi rasa tak pueh hati kot cuz dpt num 3. esh. tapi tak pe lah.

lastly, kteowg dpt jugak lah hadiah drpda tak dpt. BANGGA gilaa . :D
sekian :)
                                                         

2 comments:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com