Mar 31, 2011

skype ?



SKYPE?

naseb lah ade kau kan wahai skype :). haha. jum story jum.
kenapa kita perlu RINDU eh ? alahai...payahnya nak hilang rindu neh kan ? hm , sampai taleh nk buad pa lahh. nk pi kat doctor, kunk dia ckp kita neh gila plak.ubat nak carik neh pon susah. haihh.kalu bomoh? umm , dia leh buad pa kan ? esh2.. jgn caye lah. bomoh la , tilik lah. esh2.. dosaa. :D , ya allah. aq terlalu RINDU kan seseorang neh ha. hm , mcm mne lahh kan ?hm , engat nak kawen awai. dah gatai sgt. tapi tanak ahh. study dulu lah! gatai nuh aien nadea neh.study pon tak habeh gy!  haishh. dah ngarut dahh lah aq neh ha. hm , korang nk tahu tak apesal aq neh terlalu rindu sesangat ? hm , rindukan si ahmad shahir neh ha.bila lah leh meet lagi kan ? alahai lame sgt tak meet! selalu je ade halangan. tahla pas aq habeh exam final neh leh meet ng si dia ke tak. aduh! hm , korang doakan lah aq eh. supaya aq tak lah jadek gila kat sini. tak caye korang tanye lah membe2 satu class ng aq. selalu je sebut nama dia. bila duk lam bus je , ahmadshahir.bila dlm makmal je, ahmadshahir.bila nak tido je, ahmadshahir! eah. membe ckp *shahir kebahagiaan dlm perpiasahan tuh ka? haha. tanak ah aq. bahagia pastu dlm perpisahan lak tuh. TANAK! hehe. haihh. bila lah nk abeh study neh ha. study pon dah gila neh. aduh. mcm2 lah haih duk pikiaq sekarang neh. hm , tadi aq dah lepaih winduee kat SI DIA ! hee. BESTT!! kat skype :) haa. sorry kerana terlalu GEDIK. haha. kami byak lah jugak amek gambaq . hehe. dye ckp dia neh mcm bruno mars. haha. poyo kan? haihh. boiprend sapa lah neh ha.dye tamaw bukak topi tuh. haha. jum tgok :)
bruno mars tiruan :D


aloloo. haha. iklan COLGATE. sapa nak amek dia neh jadek iklan ke. bgtaw ye :)

haha. engt boolat sgt lah tuh mata dia :p


hee. tq my dear. p/s:ILOVEYOU too :)
tq :)

No comments:

Post a Comment

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com