Feb 13, 2013

sahabat.

assalamualaikum :)
harineh dapat keluar dengan kawan sekolah rendah.
emm , rindunya. kan ?
haish. kawan lama sapa tak rindu.
tambah-tambah sekolah rendah. alahai :)
hehe. kali neh nasib baik lah cuti kita sama kan ?
emm , kalau tak emm , tunggu kawen anak sepuluh ape.
yelah kan. nak tanya khabar semua.
tapi perbezaan tu ada jugak lah.
haha. tapi cek sayang sangat kat hampa taw.
ait. ini ayat untuk kawan perempuan jer taw? 
hehe.
FINALLY , harineh Rabu 13/2.
dapat keluar. 
1st tu nak lepak Pantai Merdeka lah,Gunung Jerai lah.
last-last Central Square jadi pilihan.
yelah.lama tak jejak kat sana.
tapi CS dah tutup wayang.
sedihnya... 
dulu masa sekolah menengah, 
tempat tu lah paling ramai orang pi sebab wayang.
citer pasal wayang neh tak pi pun.
lama sangat tak pi tengok wayang.
lagipun kalau tengok wayang bukan best sangat.
tak sempat nak lepak-lepak dengan kawan.
sebab tengok wayang macam makan masa je.
first tu masuk pegi round dulu bahagian bawah sampai perut lapaq.
cek beli BigMac dekat Mekdi.
Tasha beli DoubleCheseBurge.
kami dua je beli kat mekdi. tapi Weena,
adikMila ng Zhafran makan di KFC.
tau tak camne ? bungkus makanan dekat Mekdi pi makan kat KFC.
sebab Mekdi sesak dengan orang.ramai sangat.
Shahir,Zhaf and Irfan
Zhaf yang pakai speck hitam tu.
dia cakap kalau pakai speck hitam senang nak USHA orang.
*gatai noo!
kami :)
semua 8 orang. tapi si Afiq tu lambat sangat sampai.
girlgirl.
dari depan Aien, Datin Tasha and Weena :)
lepas kenyang makan tu pi ronda satu CS.
alhamdulilah dapat jugak benda yang cek nak.
hehe. suka sangat. ronda-ronda pun habeh gak duit. 
baru nak jimat.
tapi takpe. enjoy tu boleh membuatkan kite heppy !
tak salah kan ?
hilang habis stress bila si Zhaf buat lawak sengal dia.
habeh tudung herot and keluar rambut. nasib baik 
tak tercabut tudung.
HAHA !
bila si Afiq datang bergabung pulak dengan si Zhaf.
memang gila.
terimakasih Afiq sebab belanja main bowling.
cuba tengok nama-nama tu. STYLE kan nama?
haha. perasan betoi kawan-kawan cek neh rupenya.
TanSri lah , Dato lah, YB lah.
okey. nak kenalkan sapa pemain tu.
pemain VIP yang tak berapa nak POPULAR.
haha !
DATO- Si Afiq
TAN SRI- Si Zhaf
YB- Si Shahir
gelaran neh idea daripada Datin Tasha and TanSri.
tak larat cek nak gelok tawu ? haih. penat dengan 
budak-budak yang tak berapa nak matang lagi neh.
and dua orang neh dah macam kembar je cek tengok.
sorang Abg and sorang Adik.
Irfan yang peace tu. HAHA. (pemalurupenyaye!)
harap si Irfan faham kot cara orang Kedah cakap.
dia kan orang Sabahan. senyap je.
and harap Irfan boleh enjoy dengan group kami ney :)
satu game je bowling.
dah petang and masa untuk balik ler.
 rumah dah la semua duk jauh-jauh.
sorang Selatan sorang Utara.
HAHA. 
dapat jugak ambil gambar beramai-ramai.
nampak meriah di situ :)
anak-anak dalam kereta.
hehe
thankyou kawan semua sebab 
dapat luangkan masa bersama :)
thank readers !



1 comment:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com