Oct 6, 2011

baju untuk kelab aerobic

hey. assalamualaikum semua! 
saya ada design baju neh. walaupun dah lama tinggai dalam bidang seni ng fashion neh.
macam kekok je nak lukis sekarang.
tah la okey ke dak. macm tak je cek tengok.
cek sebenarnya bukan pandai sangat bab-bab nak melukis lah bagai.
adoy. nak tengok dak ? cek buad neh pun sebab cek sebagai publisher cek kena lah buad design2 neh.
tambah- tambah kena updated kan kat facebook . haha. sekarang facebook cek sampai tiga bila campur dengan facebook kelab aerobik neh. haaha. tapi pape pun best jugak lah jadek publisher neh.
minat lah untuk cek neh.
so , neh design saya untuk kelab aerobik cek. tapi kwan2 jangan gelak taw.
if nak , bgtaw lah cek ye. ty leh kita pi erobik pakai baju  neh.
neh baju bahagian hadapan
neh baju bahagian belakang.
yang love dgan ada orang-orang tuh sebenarnya logo kelab aerobic. 
simple kan ? hee. biasa lah tuh.
jangan lupa ye add facebook kami neh. if nak. lelaki tadaka cutting taw. pompuan ade lah.
nak tawu warna ? turqoise ng kuning. lawa kot, tapi mesti nampak biasa kan. yelaah tak letak kaler lagi.
k lah. thats all. nanti pape bgitaw k ? 
thanks reader! :)

2 comments:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com