May 4, 2011

BIRO TATA NEGARA

salam
today, iwant to tell u all about kem aq tuh.
jum tawan2. *mcm ape lagi kan. = ='
hey all. rasa BEST gila lah bila dah habeh kem neh.
huh, terbest gila lah. sumpah!
tade tekanan lansung weh.
rugi sgt sape yang tak pegi tuh. dah dpt tpi tak pegy
esh2.rugi2... haha.
tempat ? kat BESUT TERENGGANU
tarikh? 29/4/11-2/5/11
4hari 3malam
tempat tido? alaa. hutan je. haha. mne de weh. mcm duk HOMESTAY kot.
best sgt2 weh.
makanan ? tak cukup? weh.cukup gile. terlebeh weh. sehari 6kali makan.
tipu lah spe yg gastrik or ape2 ke.
makan pon msa yg dorang kasi tuh terlebeh weh.
memang relex je mkn.
dah la masak mcm makan kat HOTEL 5 BINTANG.
katil double daker, dlm tuh ade aircond lagi weh,then kipas.
haha. mesti jeles kan ?
hm, tpi taleh nk amek gamba. just amek curi2 je.
ade lah sekeping dua. ehehee. :D
ape lagi weh nk tnya?
hm, solat? subuh,maghrib ng isyak semayng sekali(ramai2)
yang lain solat sndiri.
then ade lah taskirah sikit. semua ustaz kecek kelate..haha.
mandi ? hm ,memang cukup ah masa nak mandi tuh.
dlm rumah depa nak 4owg ja. tpi katil ade 6.
korang bayangkan.....http://www.cute-smiley.com
hehe, ngade2.
hrm, jum tgok gamba pulakk.http://www.cute-smiley.com
jangan jeles.
haha. tgoklah betapa semangat nya aku kan ? ONE MALAYSIA. :)
*haha, perasaan semata2, ceh..bukan selalu kann ? rilex lah babe.
okey,neh baru sikit. banyak lagi program yg kiteorang buat.
LDK-latihan dlam kumpulan
kawat kaki
senaman pagi
buat bendera (LOGO)
buat TUGU
haha. mcm2 lah babe.
then last sekali kiteowg buat
mendaki gunung keluang then abseiling. *yg neh paling GAYAT.
ramai yg nanges. tergantung2. haha. mcm2 lah aksi.
tapi cek ade gamba cek soqang ja.
hehe, sorry friends.http://www.cute-smiley.comhehe
bersama FASILATOR kiteowg neh. tengku sharifudin. keja cekgu kaunseling
habeh dye psiko kiteowg taw
sambungan gambar.
kami dah selamat sampai turun dari bukit keluang neh.
korang nmpak tak bendera tuh ? kami baru ja habeh naek kat atas tuh weh.

inilah masanya.http://www.cute-smiley.comyeahh.
saye letak gamba neh. rmai yang cakap saya takut. termasuk mama saya. *mesty nanges2.then tak nages lah sgt,tah dlm hati mcm nges kan. haha.
ok.sye nk ckp lah kn. FIRST time i naek mnda neh. 
*tak jerit.tak nanges then just turun seperti biasa.
alhamdulilah tuhan selamatkan saya.
SEKIAN cerita saya yg tak BEST sgt. haha
ape2 pon memang terBAEK lah.
dpt sijilhttp://www.cute-smiley.com.
thanks read.

asalamualaikum



3 comments:

  1. haaaa..hg curi2 buh gambaq bilik aq ek??
    nseb bek katil aq ok time 2..huhu
    n nseb bek gmbaq aq sume ok...huhuhu..

    ReplyDelete
  2. haha. memang la. aq amek suma yg hang. haha. sowwy syg

    ReplyDelete
  3. its okey larh syg...
    aq xkesah pown...
    huhu n_n

    ReplyDelete

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com