Apr 13, 2011

tukar telepon , hrmm

cuba teka. neh nfon sapa ? 

neh bukan tajuk cter nfon BARU okey?
saya tak kaya lah . he.

hm , okey. cter nye cmneh. um, kteowg tukar nfon. sebab? tah la. tetiba ja tukar nfon. HAHA. mcm lawak lak . *tapi tak lawak pun. poyo je aiennadea neh kan ? eww. hm , ahmad shahir ah neh. ngade2 nak tukar lak dah. hm , terpakse lah. * eah2, tade lah ahmad shahir. :) hee. hm , sukaaaaaa gila tukar2 nfon neh. urgh. tpi nfon dye tak kaler pink!. hm , kteowg nfon biasa je. tak kaya mcm orang len. ada dua tiga empat enam nfon. sume ada WIFI lah. yg terbaru neh *blackberry. hm, teringin tuh teringin. tapi kami tak kesampaian nak beli mende tuh. hadoi. tape lah. just guna my lappy je dah ckup. neh pon mama yg belikan. kan mama ? muachs! lebiuu. *ayat lepaih habeh call mama. hrmm, sebut pasal mama neh rasa rindu lak. lame tak balik neh. mcm mne lah sane kan? then rindukan nfon aq neh. yg kaler PINK tuh ha. ahmadshahir yang bawah tuh ha. nokia kaler MERAH. dye suh tukar. dye pakai nfon aq yg PINK neh ha. haha. membe2 suma tanya *weh, takan lah ahmadshahir kau pakai nfon kau kaler PINK tuh ha. haha. WHATS? hehe.jambu kott. hehe. waaa! cek windue nfon cek. dah la nk upload gamba nurse tuh. haihh. tapi tape lah. dah tukar dah neh. 3hari dah. hm , nak tunggu nfon tuh time balik neh lah pulak. hadoihh. tapi tape lah. bab kata pepatah owg putih lah kan. *sharing is caring. HAHA. betul tuh kan? ngehngeh .
SEKIAN CERITA DARI aienndea (:

4 comments:

Copyright © AIENNADEA STORYLIFE Designed by azhafizah.com